Hírösszefoglalónkban olvashat még Majka külföldi kiruccanásáról, és Schmuck Andor fogadalmáról.

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga

A Bors információi szerint Körtvélyessy Kinga adta be a válókeresetet. A házaspár januárban állhat bíróság elé. Először a Nyerő Páros című műsorban vallottak nehézségeikről, később se veled, se nélküled kapcsolatban éltek, ám mostanra minden tisztázódott, így biztosan elválnak. A napilap azt az információt kapta, hogy a gyermekelhelyezés terén nincs vita a felek között, azonban más ügyekben még nincs megegyezés. 

L.L. Juniornak egyébként már új párja is van az ifjú énekesnő, Dárdai Blanka személyében. 

Oláh Gergő

Oláh Gergő az évek alatt annyi büntetőpontot szedett össze, hogy bevonták a jogosítványát, ám ennek ellenére mégis autóba ült, így végül a fogdán végezte. 

A Salgótarjáni Járásbíróság 3 nap elzárást, 300 ezer forint pénzbírságot és 3 hónap járművezetéstől eltiltást szabott ki rá jogerősen.

 Oláh a közösségi oldalán kommentálta a történteket egy hosszabb bejegyzésben. 

„10 éve az életem nagy részét autóban töltöm. Olykor sietnem kell egyik városból a másikba, vagy az ország egyik végéből a másikba, hogy időben odaérjek a közönséghez, így lett pár gyorshajtás, plusz 1-2 szabálysértés, így sajnos össze is jött a 10 év alatt annyi büntető pont, ami miatt végül bevonták a jogosítványomat egy időre!„ – árulta el a történtek hátterét az énekes, aki azért ült autóba, mert nem tudta máshogy megoldani, hogy eljusson A-ból B-be. 

Nem vagyok tökéletes, hibáztam, de tanultam belőle! Jobban figyelek ezután! Megtanultam egy életre, hogy a felelőtlen, meggondolatlan döntéseknek, mindig lesz negatív következménye! 

– vonta le a tanulságot az X-Faktor korábbi győztese. 

Majka

A népszerű rapper az Instagram-oldalán adott hírt magáról: kiderült, hogy kedvenc hobbijának, a pókernek hódol, méghozzá Prágában. 

Schmuck Andor 

A korábbi politikus hatalmas döntésre szánta el magát, amiről a Borsnak számolt be. Schmuck eddig nem volt szerencsés, ha házasságról volt szó, azonban most elhatározta: ismét nekiveselkedik a pártalálásnak. 

Egy barátommal hatalmas fogadást kötöttünk. Megígértem, hogy egészen addig nem vágom le a szakállamat, ameddig nem lesz újra gyűrű az ujjamon

– kezdte Schmuck Andor, aki arcszőrzetének jelenlegi állapotáról is beszélt. 

„Nem látszik még, hogy milyen erősséggel nő, de őszintén szólva én naponta borotválkozom. Vagyis… borotválkoztam. Most készülődök, és reménykedem, mihamarabb megtalálom az igazit, mert jön a jövő karácsony és furcsa lenne a saját szakállammal eljátszani a Mikulást. Így legalább tudok menni castingra. Láttam, keresnek embert a Harry Potterbe az igazgató szerepébe, de Gyűrűk Ura-szerepet is szívesen elvállalnék. Gandalfnak szerintem tökéletes lennék”

(Borítókép:  L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga. Fotó: Sárosi Zoltán/RTL Sajtóklub)