Ezzel véget ért az egykori házaspár rágalmazási ügye. A színésznő az Instagramra posztolt közleményében számolt be a részletekről a nagyvilágnak.

Véget ért Amber Heard és Johnny Depp hosszú ideje tartó rágalmazási pere. Bár a tárgyalás már nyáron lezárult, kisebb ügyekben eddig nem született egyesség. A felek, illetve jogi csapataik peren kívül egyeztek meg, erről maga Heard számolt be a közösségi oldalán.

„Fontosnak tartom, hogy elmondjam, hogy én soha nem akartam ezt. Kiálltam a saját igazságom mellett, és ezzel az addig ismert életem tönkrement. A közösségi médiában ellenem irányuló támadások felerősített verziói annak, amit azok az áldozatok tapasztalnak, akik előállnak a történetükkel. Most végre lehetőségem van rá, hogy megszabaduljak valamitől, amit már több mint hat éve megpróbáltam magam mögött hagyni, és mindezt olyan feltételek mellett tudom megtenni, amiket elfogadhatónak tartok. Nem ismertem be a bűnösséget, ez nem azt jelenti, hogy egyetértésre jutottunk” – írta többek között a bejegyzésében Heard, azt is hozzátéve, hogy egy harmadik pert már lelkileg és anyagilag is képtelen lenne bevállalni.

Botrányos válás

A válást még 2017-ben mondták ki, majd rá egy évvel Heard bombát robbantott, amikor a Washington Post-nak családon belüli erőszakról beszélt. Bár nem ejtette ki Depp nevét, a színész 2019-ben beperelte exnejét, mert a pletykák, miszerint többször is durván bántalmazta Amber Heard-ot, negatív hatással voltak karrierjére és több munkától is elesett.

(24.hu)

(Borítókép: Johnny Depp és Amber Heard Fotó: C Flanigan/Getty Images)