Ma Instahíradónkban is összefoglaljuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Lehetséges, hogy Baukó Éva újra feltűnik majd a tévéképernyőn. Az egykori reality-szereplő egy fekete fehérneműben, harisnyában és bőrdzsekiben jelentkezett be Instagram-oldalán. A posztban megjelölt hashtagből kiderül, hogy egy fotózáson vagy forgatáson vett részt.
  • Néhány hónapja lett vége a két rapper, Mardoll és Hadas Alfréd kapcsolatának, azonban úgy tűnik, a fiatal lányra talán ismét rátalált a szerelem. 24 óráig elérhető Instagram-történetében mutatta meg követőinek, ahogy egy bizonyos Rajmund nevű zenész puszit nyom a szájára, majd meg is nyalja az ajkait.
  • Bruce Willis és Demi Moore nemsokára nagyszülők lesznek. A színész 34 éves lánya, Rumer Willis egy három képet tartalmazó fotósorozattal árulta el a nagy hírt.
  • Gelencsér Tímea betöltötte 29. életévét. A műsorvezető barátai körében ünnepelte a születésnapját.

Az utolsó kettessel kezdődő évem

– írta bejegyzésében Tímea.

  •  Kulcsár Edina már korábban is beszámolt róla, hogy hamarosan debütál kedvesével, G.w.M -mel közös legújabb dala, amely a Boldogság címet viseli. A rajongóknak már csak 2 napot kell várniuk és hallhatják az újabban énekesnőként is tevékenykedő influenszer legújabb slágerét. 
  • Britney Spears ismét egy sokakat megbotránkoztató videót tett közzé, amelyen zuhanyzás közben látható. Az énekesnő annyit még elárult, hogy jelenleg Mexikóban tartózkodik.
  •  Kylie Jenner legújabb fotózásáról posztolt pár kulisszaképet. Egyes követők ijesztőnek találták az üzletasszony fotóit, ugyanis szerintük Jenner a legtöbb felvételen furcsán néz a kamerába.
  • Király Linda gyakran kap bántásokat az alakja miatt, de az énekesnő magabiztossága töretlen. Elárulta, hogy megtanulta szeretni a testét.

Lehet nem vagyok vékony, de megtanultam szeretni es tisztelni azt amit kaptam.

  • Bereczki Zoltán nemrég az Instagram-oldalán árulta el, hogy gégegyulladása máig nem javult, ezért folyamatos orvosi kezelés alatt áll. Az énekesnek emiatt a hagyományos karácsonyi koncertjét is le kellett mondania. Az orvosa némaságra ítélte Bereczkit annak érdekében, hogy mielőbb felgyógyulhasson. Az énekes többször hangoztatta már, hogy rendkívül maximalista, így minden bizonnyal nagyon megviseli őt a fellépések lemondása.

„Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy Bereczki Zoltán 2022. december 20-ra meghirdetett koncertjét, a MOMKult-ban, betegség miatt 2023. április 21-én 19 órától tarjuk. A megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra. Szíves megértésüket köszönjük!″

(Borítókép: Kulcsár Edina. Fotó: Kaszás Tamás/Index)