Instahíradónkban még: Puskás Peti szobanövény találkozót szervez, Dárdai Blanka fehérneműben mutatkozott, Kylie Jenner home-fotókkal jelentkezett.
  • Kulcsár Edina és G.w.M az év eleje óta alkot egy párt. A volt szépségkirálynő és új szerelme eleinte valóságos népharaggal szembesültek, ám Kulcsár időközben teherbe esett, mostanra pedig újabb nagy döntést hoztak: összeházasodnak. A rapper megadta a módját a lánykérésnek, a gyűrűről és a romantikus helyszínről készült poszt ide kattintva látható.

„Még mindig a tegnap este hatása alatt vagyok! Nem is kezdődhetne a születésnapom szebben! Olyan hihetetlenül jó érzés megélni vele mindent. A kapcsolatunk csúcssebességgel halad előre, mégis a lehető legjobban próbálunk lelassulni egy-egy eseménynél, hogy legyen időnk megélni azokat” – írta a szépségkirálynő másnap egy bejegyzésben. 

  • Úgy tűnik, a tegnapi a lánykérések estéje volt: miközben G.w.M eljegyezte Kulcsár Edinát, addig Szabó Ádám szintén gyűrűt húzott szerelme ujjára. A korábbi Sztárban Sztár! győztes énekes gyönyörű budapesti panorámával a háttérben kérte meg Jennifer kezét.
  • Érdekes ötlettel állt elő Puskás Peti az IstenEst legutóbbi adásában. Az X-Faktor mentora elárulta, hogy szervez egy szobanövény találkozót, ahol a tulajdonosok megvitathatják a növénynevelés fortélyait. A kezdeményezést a stúdióban jelenlévők hangos hahotázással fogadták, majd arról faggatták Puskást, hogy pontosan hogyan kell elképzelni egy ilyen eseményt. 
  •  L.L. Junior és 18 évvel fiatalabb kedvese, Dárdai Blanka nemrég vállalták fel szerelmüket. Azóta egyre több közös fotót posztolnak, ám legutóbbi bejegyzésében az énekesnő egyedül szerepel, nem is akárhogy: egy fehérneműs fotósorozattal jelentkezett az Instán. 
  • Kylie Jenner is megosztott magáról egy szexi fotósorozatot, amelynek különlegessége, hogy a megszokottól eltérően látszólag nem profi kamerákkal rögzítették minden mozdulatát. A képek igencsak spontán hatásúak.

Borítókép: Kulcsár Edina és G.w.M. Fotó: TV2 Sajtóklub)