Sokunkhoz hasonlóan a világsztárok is fejvesztve rohangálnak az ünnepek előtt, hogy mindent megkapjanak a karácsonyi vacsorához, időben be tudják csomagolni az ajándékokat, és természetesen arra is felkészüljenek, hogy a piros számmal jelölt napokon nem lesznek nyitva az üzletek. A napokban így tett többek között Keanu Reeves is, aki nem csak a szeretteinek, de rajongóinak is készült egy meglepetéssel.

Tavaly az ünnepek leteltével néhányan azon viccelődtünk, vigasztalva ezzel az karácsonyi napok elmúlásán búslakodókat, hogy kettőt pislantunk, és újra egy díszített fa mellett találjuk majd magunkat 2022-ben. Valahogy így is lett, hiszen ez az év egy szárnycsapás alatt elmúlt, holnap pedig már szenteste van. Az üzletekben legalább egy, de inkább két hónapja mozdulni is alig lehet, az emberek folyamatosan rohamozzák a bevásárlóközpontokat, különböző csomagátvételi pontokat. Nem tesznek másképpen a hazai és világsztárok sem, a napokban pont Keanu Reeves-et kapták lencsevégre lesifotósok, amint a karácsonyi bevásárlást intézte – meg kell hagyni, igazán stílusosan.

Az 58 éves filmsztár egy sötét színű farmerben és fekete bőrkabátban tűnt fel Malibuban, ahova motorral érkezett. 

Reeves a parkolóban szóba elegyedett néhány motoros cimborájával, majd a Country Mart élelmiszerüzlet felé vette az irányt. Ezután a Fred Segal ruhaboltot és a tengerparti kellékeket forgalmazó Surfing Cowboys üzletet kereste fel.

Mint ismert, Keanu Reeves nemrég fejezte be a John Wick: 4. felvonás című film forgatását, jelenleg az utómunkálatok zajlanak. A film a tervek szerint 2023. március 24-én kerül az amerikai mozikba. Chad Stahelski rendező novemberben megerősítette a hírt, miszerint ez lesz a franchise eddigi leghosszabb játékidejű filmje.

Azt nem tudni, hogy ez lesz-e az utolsó is, de annyi biztos, hogy a rajongók legnagyobb örömére – és karácsonyi meglepetésére – Reeves visszatér még a szerepben. És hogy hogyan?

Már forog a John Wick-filmek spin-offja, a Balerina, amelyben a színész ötödszörre is kézbe veszi a ex-bérgyilkos fegyvertárát.

A film címszereplőjét Ana de Armas alakítja. A színésznő egy bosszúszomjas balerina bőrébe bújik, aki a családját kiirtó bérgyilkosokra vadászik – írja a DailyMail cikke nyomán a port.hu.

(Borítókép: Keanu Reeves. Fotó: Getty Images)