Kétségbeesetten kért segítséget a Facebookon Opitz Barbara édesanyja. Opitzné Mónika azt állítja, a fiatal énekesnő csütörtök óta elérhetetlen.

Egy, az eltűnt emberekért létrehozott Facebook-oldal osztotta meg azt a bejegyzést, amely arról árulkodik, hogy az X-Faktor korábbi győztesének nyoma veszett. Úgy tudni, az énekesnő csütörtökön vonattal indult el Kókára a barátjához, Serleg Alberthez, azóta azonban elérhetetlen – írja a Bors. Rokonai elmondása szerint az énekesnő halálos fenyegetést is kapott a fiatalembertől. 

A rendőrséget időközben értesítették, ám a police.hu-n egyelőre nem tettek közzé körözést. A Blikk kereste az énekesnő menedzserét, aki nem kívánt nyilatkozni.

„Ha valaki látta Opitz Barbit, a testvéremet azonnal értesítsetek! Tegnap óta nem lehet elérni, elindult vonattal Kókára a barátjához, Serleg Alberthez, aki életveszélyesen, gyilkossággal fenyegette! Kérem, ha bárki bármit tud azonnal hívjon” – olvasható a posztban.

Az énekesnő testvére, Georgina a Blikknek azt mondta:

„Elvileg hajnali háromkor beszélt vele legutóbb az egyik barátja, azóta ki van kapcsolva a telefonja. Az utolsó információnk az volt, hogy elindult Kókára a párjához. A barátnője szerint összetűzésbe keveredhettek, ami miatt Barbi hazajöhetett Pestre, Albert követte őt, majd rátörte az ajtót. Azóta senki sem éri el, nem találjuk sem az otthonában, sem Kókán. A rendőrséget is értesítettük, de egyelőre nem kaptunk semmilyen információt tőlük. Nagyon aggódunk, és reméljük, hogy végül pozitív magyarázattal lezárhatjuk ezt az egészet."

Egy, a neve elhallgatását kérő közeli ismerős szerint Opitz és párja sokat veszekedett.

„Nagyon heves vitákat szoktak lefolytatni, többször szóba került a szakítás is. Úgy tudom, hogy Albert féltékenysége okozza a legtöbb problémát, aki már a szakítás hallatán olyan szinten kétségbeesik, hogy teljesen elveszíti a fejét. Ugyanakkor Barbi is sokszor bánt vele durván, még tettlegességig is elfajult a köztük lévő feszültség” – mesélte az énekesnő egyik barátja.

16:50 Frissítés: Testvére, Georgina időközben mindenkit megnyugtatott a közösségi oldalán, hogy megtalálták az énekesnőt.

17:40: Frissítés:

A 24.hu megkeresésére a rendőrség közölte, 23-án 12 óra 42 perckor érkezett bejelentés hozzájuk, hogy egy nőt a lakásán a barátja megfenyegetett, és arra kényszerítette, hogy vele vidékre menjen.

„Tekintettel arra, hogy a férfi korábbi viselkedésével kapcsolatban felmerült a garázdaság gyanúja, így a férfit előállították a VII. Kerületi Rendőrkapitányságra, elszámoltatása folyamatban van” – közölte a lappal a rendőrség. Az ügyben személyi sérülés nem történt. Az énekesnőt tanúként hallgatják ki a rendőrök.

(Borítókép: Opitz Barbara. Fotó: Velvet/Kaszás Tamás)