A slágergyáros énekesnő, Dua Lipa tetemes összeggel gyarapította amúgy sem csekély vagyonát az elmúlt egy évben. A háromszoros Grammy-díjas popikon mintegy 9,8 millió fontot (4,44 milliárd forintot) tehetett zsebre.

Rendkívül sikeres 12 hónapot tudhat maga mögött a 27 éves koszovói-albán származású angol énekesnő, aki idén a Sziget fesztivál egyik sztárfellépője volt. A Female First beszámolója szerint a Levitating című dal előadója azért is zárt ilyen kiemelkedő pénzügyi évet, mert

naponta mintegy 26 ezer fontot (11,7 millió forintot) keres.

2014-ben alapított cége, melynek teljes vagyonát mintegy 36,2 millió fontra (16,4 milliárd forintra) teszik, a The Sun című brit napilap szerint 4,1 millió fontot (1,8 milliárd forint) profitot könyvelhetett el. A legtöbbet a Future Nostalgia turné hozta a konyhára.

via GIPHY

A lap szerint 2023 még ennél is jövedelmezőbb évnek ígérzkezik Dua Lipa számára. A popsztár úgy tervezi, a jövő év első felében befejezi harmadik stúdióalbumát, melyről korábban azt nyilatkozta: újonnan szerzett önbizalma a készülő dalokra is kihat.

(Borítókép: Dua Lipa. Fotó: Getty Images/Karwai Tang/WireImage)