A jelek szerint nem ment minden zökkenőmentesen karácsonykor Sylvester Stallone családja háza táján. Már a készülődéskor beütött a baj.

Mint ismert, az 1980-as és 1990-es évek egyik legmeghatározóbb akciófilmsztárja nehéz időszakot tudhat maga mögött. Feleségével, Jennifer Flavin egykori modellel ugyanis zátonyra futott a kapcsolatuk. Flavin 25 év házasság után kibékíthetetlen ellentétekre, illetve a családi vagyon elherdálására hivatkozva beadta a válási papírokat. Sajtóhírek szerint végül sikerült rendezniük a konfliktusokat; továbbra is egy párt alkotnak. Úgy tudni, a Stallone-család a karácsonyt is együtt töltötte.

A színész legidősebb lánya, a 26 éves Sophia a karácsonyfájukat is megmutatta  – pontosabban azt, hogy megtörtént, amitől mindenki retteg az év ezen időszakában.

Az ízlésesen feldíszített, méretes fenyő ugyanis megadta magát: felborult és az üvegdíszek is összetörtek. 

„Karácsonyi lidércnyomás” – írta Sophie Stallone a képhez, amire a Promotions bukkant rá. Az nem derült ki, pontosan miért dőlt el a fa, de a kommentelők többsége arra gyanakszik, hogy valamelyik házikedvenc a felelős.

Stallone az elmúlt napokban többször nagy port kavart az interneten. Alább azt láthatja, hogyan nézett volna ki, ha ő kapta volna a Reszkessetek, betörők! című film főszerepét.

(Borítókép: Sylvester Stallone. Fotó: Jamie McCarthy/Getty Images)