A sztárvilágban is sok szerelem köttettet idén, ugyanakkor sokan döntöttek úgy, hogy inkább külön utakon folytatják az életüket. Van, akire azóta újra rátalált a szerelem és olyan is akad, aki inkább az élet más területeire összpontosít.

Szabó Zsófi és Shane Tusup

Tavaly ősszel derült ki, hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup egy párt alkot. Kapcsolatuk rohamléptekben haladt előre, ugyanis pár hónappal a megismerkedésük után már az eljegyzésüktől volt hangos a sajtó. Idén májusban végül úgy döntöttek, hogy felbontják az eljegyzésüket és véget vetnek a kapcsolatuknak, amit a közösségi oldalaikon közöltek a rajongóikkal.

Molnár Gusztáv és Fazekas Vivien

A házaspárt a tévénézők a Nyerő Páros című műsorban ismerhették meg mélyebben. Akkor még úgy tűnt, rendezni tudják magánéleti problémáikat, ám Molnár alkoholproblémái és depressziója végül teljes mértékben elhatalmasodott a színészen, aki végül kénytelen volt orvosi segítséget kérni. Fazekasra azóta újra rátalált a szerelem, így idén új párjával és kisfiával hármasban töltötték a karácsonyt.

Szabó Ádám és Bernadett

A Sztárban Sztár 2020-as győztese mindig is igyekezett megóvni magánéletét a nyilvánosságtól, így csak idén márciusban árulta el a rajongóinak, hogy már januárban megismerkedett egy Bernadett nevű nővel. A kisgyermekes édesanya és Szabó kapcsolata ugyanakkor nem volt hosszú idejű: az énekes nyáron tette közzé a hírt, miszerint szakítottak kedvesével, ennek okát azonban nem kívánta elárulni.

Kulcsár Edina és Szabó András

Kulcsár Edina és férje, Csuti már tavaly is nyíltan beszéltek arról, hogy válságba került a házasságuk. A Nyerő Páros című műsornak is azért vágtak neki együtt, hogy megmentsék kapcsolatukat. Egyfajta terápiaként gondoltak a műsorra, ami korábban Csobot Adél és Istenes Bence számára is jól működött saját bevallásuk szerint. Csuti és Edina esetében a műsor nem jelentett megoldást a problémákra, így idén januárban elváltak útjaik. A válást a közösségi médiában jelentették be. Kulcsár azóta újra szerelmes és már közös kislányuk érkezését várják a rapperrek, G.w.M-mel.

Catherine Dederick és Hadas Alfréd

Mindkét fiatal egy televizíós műsornak köszönhetően szerzett nagyobb ismertséget. Míg a Mardoll művésznéven tevékenykedő Dedericket az X-faktorban, addig Hadas Alfrédot a Sztárban sztár leszek!-ben láthatták a nézők. A páros kapcsolata közel öt hónap után idén nyáron ért véget. Az énekesnő állítása szerint bár mindkettejüknek hasonlóan nagy a zene iránti szenvedélye, a jövőre nézve egészen mások a terveik.

Szabó András és Szorcsik Viki

A párkapcsolatok terén Csutinak biztosan nem 2022 volt a legszerencsésebb éve. A válása bejelentése után először egy Gina nevű hölggyel kezdett ismerkedni, majd a Farm VIP című műsorban egy játékostársába, Szorcsik Vikibe habarodott bele. A színésznő és az üzletember szerelme nem tartott sokáig, idén október végén bejelentették, hogy szakítottak.

(Borítókép: Szabó Zsófi/ Kulcsár Edina. Fotó: RTL Sajtóklub/ Papajcsik Péter, Index)