Az énekesnő a Hír TV szentesti adásában vallott a karácsonnyal kapcsolatos gondolatairól.

Tóth Gabit rengeteg támadás érte az elmúlt években. Az énekesnőt leginkább azért támadják, mert nem tartják önazonosnak korábbi tevékenységével azt, amit az utóbbi időben képvisel. A Sztárban Sztár leszek! mesterét többek között vallásossága és politikai nézetei miatt is kritikák érik. Tóth Gabi ennek ellenére minden embernek békességet kívánt karácsonyi interjújában.

Én hiszek a Jézuskában.

Persze nem úgy, hogy ő rakja be a karácsonyfa alá a játékokat meg az ajándékokat, hanem úgy, hogy minden, amit megkapunk és megteremtünk, én hiszem, hogy azt valakik ott fentről segítik meg nekünk. Hogy mindent, amire vágyunk, azt megkaphassuk. Én így hiszek benne. Mi nagyon éljük egymásnak a tiszteletét. Nagyon fontos például, hogy én semmiképp nem erőltettem volna Gáborra semmit az én vallásomból, viszont nagyon nagy érdeklődéssel van iránta és sok mindent át is vett, ahogy én is az ő hitrendszeréből sok mindent tanultam. Hanni pedig ennek a legnagyobb élvezője lesz, úgyhogy én nagyon hálás vagyok. Mi nagyon nagy elfogadásban élünk” – mondta Tóth Gabi, akinek szavai arra utalnak, hogy férje, Krausz Gábor zsidó vallású, míg ő keresztény hitgyakorló.

Kislányukat, Hannarózát igyekeznek mindkét vallással megismertetni.

Arra a kérdésre, hogy mit szeretne idén karácsonyra, Tóth Gabi elsőként szakmai célokat fogalmazott meg. „Jövőre nagyon szeretném, ha a Jézuska hozna nekem egy gyönyörű turnét ismét Erdélyországban, amire nagyon vágyom. Nyilván ezek a szakmai vágyaim, aminek örülnék, hogyha összejönnének.

Globálisan, ha az országot nézem, és az emberekben gondolkodom, akkor békét, áldást és szeretetet hozzon el az embereknek.”

(Borítókép: Tóth Gabi. Fotó: Papajcsik Péter/Index)