Az énekesnő a közösségi oldalán jelentette be a nagy hírt.

Dér Heni 2019 júniusában jött össze az RTL A Konyhafőnök című műsárból ismert Bakos Gergellyel, akivel a második randi után összeköltöztek. 2020 májusában szörnyű trauma érte őket, amikor Dér elvetélt, ezzel együtt pedig az ő élete is veszélybe került belső vérzés miatt. Ekkor párja mentette meg, aki ájultan talált az énekesnőre a fürdőszobában. Bakos még ez év októberében megkérte szerelme kezét, aki egyből igent mondott, majd 2021 májusában megszületett első gyermekük, Bendegúz.

A szőke, kék szemű, egészséges és nyugodt kisfiú annyi boldogságot hozott az életükbe, hogy még csak három hónapos volt, amikor Heniék úgy döntöttek, jöhet a következő baba – mutatott rá a Blikk. A próbálkozásaiknak meg is lett a gyümölcse, Heni kedden jelentette be, hogy idén karácsonykor már négyen voltak a fa körül.

Ki mit kapott karácsonykor? A mi Jézuskánk úgy megáldott minket, hogy az ajándéka be sem fért a fa alá, egyenesen a szívünkbe (alá) költözött

– írta Dér Heni egy családi fotó mellett, amelyet ide kattintva tekinthet meg. A felvételen jól látszik az énekesnő kerekedő pocakja, így vélhetően tavasszal vagy nyáron érkezik Bendegúz kistestvére, akinek a neme egyelőre titok.

(Borítókép: Dér Heni. Fotó: RTL)