A fiatal férfi az utolsó pillanatban fordított az álláson, így ő lett a Farm VIP legutóbbi évadának győztese.

Véget ért a TV2 Farm VIP című műsora, a versenyt pedig a legfiatalabb játékos, ifj. Schobert Norbi nyerte. A végső döntőben Smaltig Dalmával kellett összemérnie az erejét, a párbaj az utolsó pillanatig rendkívül szoros volt.

Nagyon izgalmas és kemény párbaj volt, nehéz feladatokkal. A végére már éreztem a megterhelést, de sokat jelentett, hogy a célban ott voltak anyuék

emlékezett vissza ifj. Schobert Norbert, akit szerettei lendítettek át a holtponton.

„Igen, a vége felé hallottam a hangjukat, ahogy a családom szurkolt nekem. Ettől új erőre kaptam, és szinte a nulláról hoztam vissza az energiaszintemet. Ők voltak a legnagyobb motivációim, az egész műsor alatt rájuk gondoltam. Meglepett, hogy anyuék hangja ennyi erőt adott és pont a legjobb pillanatban, amikor már éreztem, hogy kifogyok a szuflából" – hangsúlyozta önfeledt örömmel a 17 éves győztes, aki így hazavihette a 11+1 millió forintos fődíjat. Azt is elárulta, hogy nem tervezi elherdálni a nyereményét, inkább a tanulmányaira szeretné fordítani azt.

Szülei és testvérei is nagyon büszkék Norbira, aki úgy érzi, a műsornak köszönhetően sikerült kilépnie szülei árnyékából. Édesanyja, Rubint Réka azzal az intelemmel engedte el fiát, hogy próbálja meg megérteni és elfogadni más emberek döntését és lelkiállapotát.

„Most, hogy láttam őt adásról-adásra, hátradőlök és azt érzem, hogy a fiam készen van. Eldőlt, hogy milyen ember lett és lesz. Amikor a forgatás előtt elbúcsúzott, azt mondta, hogy szeretné megmutatni önmagán keresztül, hogy kik is vagyunk mi, az ő szülei. Ő a mi tükrünk, és aki most belenézett, az tudhatja, milyen értékeket igyekeztünk átadni neki. Soha nem generált egyetlen konfliktust sem és soha nem is vált semmilyen intrika céltáblájává" – mesélte büszkén Rubint.

(Borítókép: ifj. Schobert Norbi. Fotó: Németh Kata/Index)