Sokan még csak most vánszorognak haza a szilveszteri afterpartiból, de olyanok is akadnak, akik délutánig ropják a táncot. Az újév megünneplésének nemcsak mi, civilek, de a sztárok is világszerte megadták a módját. Cikkünkben néhány hazai és világsztár szilveszter estéjébe engedünk bepillantást!

Ez nehéz év volt, f***om!

– tette hozzá az énekesnő, aki kemény kommenteket kapott a követőitől extrém sminkje miatt. Mindenesetre meg kell hagyni, szuperül festett a buliban!

  • Liptai Claudia december 31-én este 19 órától az RTL II képernyőjén, a NőComment szilveszteri műsorában volt látható. Bár az adást előre felvették, feltehetőleg a műsorvezető valódi szilvesztere sem telt unalmasan. Azt már a nyilvánosságtól távolabb töltötte.
  • Rubint Réka egy dögös szerelést és álarcot húzott, a szettet ide kattintva tekintheti meg. Nemcsak ő, de a családjának többi tagja is magára öltött valamilyen maskarát, a szilvesztert mind együtt ünnepelték. A meghitt, ugyanakkor bohókás fotót ezen a linken láthatja.
  • Istenes Bence és Csobot Adél este 10 órakor egy liftből posztolt, körülöttük bőröndökkel. Rá két órára már a lakásból, pezsgővel a kezükben osztották meg követőikkel újévi szokásukat.
    „Elővettünk 12 db. lapocskát és külön-külön felírtuk 12 kis vágyunkat, majd összehajtogattuk és véletlenszerűen 11-et elégettünk (ezeket az univerzumra bízzuk), azt az egyet, ami megmaradt, magunknak kell megvalósítani! Ez lett az újévi szokásunk! Boldog új évet mindenkinek!” – írták.
  • Cardi B megadta a módját az ünneplésnek: élő show-t adott elő párjával, Offsettel, majd egy légtornász bemutatóval egybekötött partin vettek részt. Az énekesnő egy élénk piros ruhát és gyémánt nyakláncot viselt 2022 utolsó éjszakáján. A rajongók kedvéért a telefonjának kamerája előtt is magasba emelte a pezsgőspoharát közel 20 centi hosszú műkörmeivel.
  • Szabó Zsófi egy vacsoraestre volt hivatalos. Az alkalomra egy merész, kövekkel kirakott fekete ruhát választott igencsak mély dekoltázzsal. A fotókat ide kattintva láthatja.
  • Till Attila a TV2 egy stúdiójából köszöntötte a rajongókat: „2022-nek volt egy ilyen fáradt, ki tudja mi lesz, hova tart év hangulata, de közben nagyon sok jó is történt. Csak a jóra szabad emlékezni. Nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek! Legyen 2023 sokkal nyugodtabb. Ne kelljen ennyit figyelni se a politikára, se a háborúra, se semmire” – fogalmazott a műsorvezető, aki a délutáni órákban már vidékről, egy kisebb leszállópályáról jelentkezett be a közösségi oldalán.
  • Herceg Erika szilveszteréről sokat nem tudhatunk, annyi azonban biztos, hogy éjjel 1 órakor egy barátnője karjaiban, feltehetőleg egy átmulatott este után, kimerülten hajtotta álomra a fejét. A sztorit ide kattintva láthatja.
  • Los Angelesben csak 2 órája múlt el éjfél, úgyhogy valószínű, hogy Jennifer Lopez és férje, Ben Affleck még javában ünnepel. Az énekes- és színésznő helyi idő szerint pontban éjfélkor tette közzé újév-köszöntő bejegyzését Affleckkel közös otthonukból, a kanapén ülve, kezében egy pohár pezsgővel.
  • Tóth Gabi visszasírta kicsit a régi, bulis éveket, idén ugyanis anyukásra vette a figurát és a kanapé kényelméből, egy szál bő atlétában várta az újév beköszöntét. Egy Insta-sztoriban azonban megmutatta, hogyan tombolja ki magát szűk 15 percben, amíg férje, Krausz Gábor kislányukat, Hannarózát altatja.

A „nyúl nyúl” egy Nagy-Britanniában és Észak-Amerikában elterjedt babona, amely szerint ha egy személy az év első napján, ébredést követően hangosan kimondja vagy ismétli a „nyúl”, „nyúl”, avagy „fehér nyulak” szavakat, akkor egész évre biztosítja a szerencséjét.

  • Kulcsár Edina Tóth Gabihoz hasonlóan otthonról, a családja körében, körülötte a gyerkőcökkel köszöntötte az új évet. Egy napig elérhető Instagram-története ide kattintva tekinthető meg.
  • Csonka András több tévés szilveszteri bulira is betoppant: látható volt az RTL II-n futó NőCommentben, a Szenes Iván szilveszteren a Duna World-on, az ATV-n az új Bochkor-műsorban, valamint a TV2-n a szilveszteri dáridóban. December 31-én napközben egy rímekben foglalt újévi köszöntőt is posztolt az Instagram-oldalára.

    Mindenkinek olyan új évet kívánok, amiben kiteljesedhet, amibe kapaszkodhat, amitől egészségesen búcsúzhat majd

    – fogalmazott.
  • Míg közös gyerekeik Kulcsár Edinával töltötték a szilvesztert, Szabó András Csuti a barátaival vágott neki az éjszakának. Huszonnégy óráig elérhető Instagram-sztorijai között akad kép sörözgetésről, nők melletti pózolásról és tűzijátékról. Meg kell hagyni, az üzletember megadta a módját az újév köszöntésének.
  • Tóth Vera a Nagy Almában köszöntötte az új évet, így ő pár órával később koccinthatott, mint itthoni rokonai és családtagjai. „New Yorkban még csak most indul a nap, otthon pedig most kezdődik a szilveszteri bulizás. Gondolunk rátok innen, a messzeségből” – írta közösségi oldalán az énekesnő, aki kedvesével, Pauli Zoltánnal a Times Square-ről posztolt. Többek között a Rockefeller Centerhez is ellátogattak, hogy megnézzék New York legnagyobb karácsonyfáját.
  • Listánk utolsó szereplője a köztudatban lassan elhalványuló Lindsay Lohan, aki Dubajban töltötte a szilvesztert. Instagram-történetében a Burdzs Kalifáról mutatott egy felvételt, amelyen az látható, ahogy gyönyörű és egyben izgalmas tűzijátékot lőnek ki az épületről. Kattintson, és nézze meg ön is!

(Borítókép: Tóth Andi és Lindsay Lohan. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet; Getty Images)