Munka miatt hat évvel ezelőtt az Egyesült Államokba költözött Singh Viki édesanyja. Bár kapcsolatuk mindig is viharos volt, az énekesnőt megviselte a szülőjének távolléte, akit nemrég végre újra magához ölelhetett.

„A szüleimmel eléggé rapszodikus a kapcsolatom, de ettől függetlenül mindig ott van az otthonod, ahol édesanyád van. Furcsa és rossz érzés volt, hogy nem az életem része. A vitáink után itt volt az ideje, hogy ezt megoldjuk, pláne egy ilyen időszak után, amin túl vagyunk. Nagy megkönnyebbülés, hogy ő itt van és most tudunk dolgozni a kapcsolatunkon” – mesélte a TV2 Mokkában Singh Viki. Mint azt elárulta, úgy érezte, édesanyja cserbenhagyta, amikor kiköltözött Amerikába, ugyanis pont akkor állt a feje tetejére az énekesnő élete a TV2 Rising Star című tehetségkutató műsorát követően.

„Amíg ő kint volt, addig volt bennem egy sértettség. Sokkal ritkábban beszéltünk, nem is voltam kint nála. [...] Így visszatekintve nem biztos, hogy baj, hogy ő akkor elment, mert mindent egyedül kellett megcsinálnom és ez még jobban csak megerősített” – fogalmazott Singh. Azt is elárulta, hogy 70 éves édesanyja házi ápolónőként dolgozik, így bár az ünnepekkor már itthon volt, a karácsonyt mégsem töltötték együtt. 

„Nem volt könnyű élete édesanyámnak. Gyakorlatilag az egész életét végigdolgozta, ki is dolgozni ment. Nagyon bátor volt, hogy elment Amerikáig. Nem látta a világot korábban, nagy lépés volt, hogy ő kiköltözött. Nagyon jót tett neki személyiség szinten. Megtalálta magát odakint. Ő is olyan, aki sokat dolgozik saját magán, mint én. […] Most már tudunk úgy beszélgetni, hogy nem lesz vita a végén” – részletezte Singh Viki.

(Borítókép: Singh Viki. Fotó: Kaszás Tamás/Index)