Először a 2009-es Vén csontok című filmben, a kissé pufók Emily karakterének képében találkozhatott a közönség John Travolta lányával, aki mára elbűvölő fiatal nővé érett.

Ella Bleu Travolta 2000. április 3-án született John Travolta és Kelly Preston lányaként. Még kamaszkorában szaladtak fel rá a pluszkilók, mára azonban nyoma sincs a túlsúlynak.

A 22 éves nő sosem nyilatkozott arról, hogy mi motiválta őt fogyásra, de mivel szüleihez hasonlóan ő is a színészetben bontogatja szárnyait, valószínűleg ez volt az egyik oka, hogy életmódot váltott. Egyes fotókon remekül látszik, hogy több éves kemény munkával sikerült megszabadulnia a feleslegtől: a 2010-es évek végén már szembetűnően karcsúbb volt, ám a 2020-as évekre valósággal bombanővé vált, már-már meghazudtolva a kifutókon csillogó manökeneket.

Megváltozott alakja magabiztosabbá tette, az elmúlt években előszeretettel vett részt különböző divatbemutatókon, hol elegánsabb, hol merészebb szettekben állt kamerák elé. Hazánkban is járt 2021-ben, ide azonban nem fashion show-ra, hanem a Get Lost című filmjének forgatására érkezett, amely alkotásnak ő kapta a főszerepét. A zene is közel áll a szívéhez, legújabb dala, a No Thank You 2022. december 30-án lett elérhető a streamingplatformokon – hívja fel a figyelmet a Femina.hu.

(Borítókép: John Travolta és Ella Bleu Travolta. Fotó: Getty Images)