Mai hírösszefoglalónkban még: elhunyt Hosszú Katinka nagypapája, Gergely Róbertre ismét rátalált a szerelem, Berki Mazsi eltilthatta gyermekeit a nagyanyjuktól, Kocsis Korinna szétköltözött gyermekei apjával.

Hosszú Katinka

A többszörös olimpikon, Hosszú Katinka tegnap jelentette be, hogy elhunyt szeretett nagyapja. Az úszónő megható szavakkal búcsúzott a kilencvenéves családtagtól.

Gergely Róbert

Tizenhárom év után 2017-ben ért véget a színész-énekes házassága. A 64 éves Gergely Róbert szerint a fő probléma az volt, hogy 24 évvel fiatalabb párja családot szeretett volna alapítani, amit a színész korából adódóan már nem szeretett volna bevállalni. A  Meglepetés legújabb számában Gergely elárulta, hogy ismét rátalált a szerelem egy titokzatos nő személyében.

Berki Mazsi

Bár tavaly májusban vesztette életét tragikus hirtelenséggel Berki Krisztián, a családja körüli botrány még mindig nem csitul. Az egykori üzletember édesanyja, Júlia asszony szerint Berki Mazsi nem engedte, hogy szilveszterkor, karácsonykor, illetve Emma születésnapjakor láthassa az unokáját, ezért az asszony úgy döntött, hogy a gyámhatósághoz fordul.

„Azt hiszem, akármennyire is fáj a szívem, ez volt az utolsó hívás részemről. Ha a menyem nem akarja velünk tartani a kapcsolatot, én nem fogok erőszakoskodni. Majd megoldjuk másként az unokám láthatását.

Elmegyek a gyámügyre, és hivatalos útra terelem az ügyet.

Pontosan tudom, hogy jogom van ehhez, és ezzel élni is kívánok! Az a kislány a fiam vére, a vér szerinti rokonom, a gyermekem egy darabkája. Nem engedhetem meg, hogy őt is elveszítsem" – panaszkodott Júlia asszony a Borsnak.

Kocsis Korinna

Az egykori szépségkirálynő az Instagram-oldalán jelentette be, hogy egyedül maradt féléves kislányával, ugyanis gyermeke apjával különköltöztek. Kocsis nem árult el részleteket, csak annyit, hogy a szétválásra három hónappal ezelőtt került sor, de eddig nem szerette volna nyilvánosságra hozni a magánéleti gondjait.

Köllő Babett

A színésznőt és kislányát, Millát a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsor legújabb adásában láthattuk viszont. Az adás folyamán szóba került, hogy melyek azok a tárgyak, amelyek nélkül Köllő nem indulna el otthonról.

„Nem csak én használom azt, hanem Milla is, mindenhez hozzá van adva" – árulta el a színésznő a bankkártyájával kapcsolatban, mivel kislánya szerint az mindig nála van. Ördög Nóra azt is megkérdezte, hogy kinek a kártyáját használja a luxusfeleség, mire ő leszögezte, hogy kizárólag a sajátját, ugyanis férje, Szabó András számlájához nem is fér hozzá.

Most mindenkit elkeserítek: a saját pénzemet költöm.

(Borítókép: Köllő Babett. Fotó: Rostás Bianka/Velvet)