Instahíradónkban összefoglaljuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Fésűs Nelly kislánya, Csenge nemrég töltötte be a huszadik életévét. A színésznő az Instagram-oldalán emlékezett meg arról, hogy mennyire megváltoztatta az életét az anyaság.

„Ezen a napon 20 évvel ezelőtt minden megváltozott! Az addigi életem teljesen okafogyottá vált. Ami addig fontos volt, már nem érdekelt. Megváltoztam. Más ember lettem. ANYA! Innentől új időszámítás kezdődött. Nem volt én, csak Ő. 20 év, egy felnőtt nő. Nekem viszont örökre a kisbabám marad!" – áradozott az anyuka.

  • Reese Witherspoon és Ryan Phillippe lánya egy kórház sürgősségi osztályán indította az újévet. A 23 éves Ava állítása szerint magassarkúban akart átugrani egy pocsolyát, de egy bokaficam lett a történet vége.
  • Sarka Kata egy egzotikus szigetről jelentkezett be és a jelek szerint ott is szilveszterezett. Az üzletasszony azt is elárulta a követőinek, hogy bár az utóbbi időben az utazás szerelmese lett, hamarosan ismét visszatér hazánkba.
  • Sok sztárhoz hasonlóan Rácz Jenő is elszámolt az előző évben elért eredményeivel. Legújabb Instagram-bejegyzésben vette pontról pontra, hogy milyen nagy dolgok történtek vele 2022-ben, a szakmai, illetve a magánéletében egyaránt.
  • Demi Lovato a szerelmével az oldalán élvezte a telet egy luxus síparadicsomban. Az énekesnő nemrég azt nyilatkozta, hogy boldogabb, mint valaha, ezt pedig a rajongói is észrevették rajta.
  • Khloé Kardashianre rá sem ismernek a rajongói. A reality sztár az utóbbi években gyökeres átváltozáson ment keresztül, sokak szerint ezt nemcsak a kitartó edzéseknek, hanem a különféle szépészeti beavatkozásoknak is köszönheti. Újabban frufrut vágatott magának, legfrissebb fotóin pedig vékonyabb, mint valaha.

(Borítókép: Khloe Kardashian. Fotó: Getty images)