Egy igazán különleges üdülőhelyen, a mexikói Cabo San Lucasban töltötte a szilvesztert Brad Pitt és barátnője, Ines de Ramon. Az 59 éves színész és 32 éves kedvese a legtöbb időt a medence partján töltötte – a nyomukban járó lesifotósok meg is örökítették őket sütkérezés közben.

Az ékszerkészítő, aki korábban a Vámpírnaplók sztárjának, Paul Wesleynek a felesége volt, a bikinifelsőjétől is megszabadult, miközben az Oscar-díjas színész egy jó vaskos irattömböt, feltehetően egy forgatókönyvet olvasgatott.

A Page Six a birtokába jutott lesifotók bejárták az egész internetet, ám a legtöbben mégsem arról beszélnek, hogy Ines De Ramon topless élvezte a napsugarakat: kidolgozott felsőtestével és tetoválásaival jobbára a hollywoodi filmcsillag hívta fel magára a figyelmet. Pitt ugyanis, aki múlt hónapban töltötte be 59. életévét,

a jelek szerint lábra nem igazán edz.

„Nem is tudtam, hogy olyanok a lábai, mint a csirkéknek” – jegyezte meg az egyik kommentelő. Mások azér írtak kommentet, mert nem értették, hogyan tud Pitt olvasgatni, hogy közben a barátnője félmeztelenül ül mellette. 

A lap továbbá arról is ír, hogy Pitt és de Ramón egyre szorosabbra fűzi kapcsolatát. Az elmúlt két hónapban többször is megörökítették őket a lesifotósok. Arról, hogy egy párt alkotnak, novemberben lehetett először hallani: Los Angelesben romantikáztak Bono-koncertjén.

(Borítókép: Brad Pitt. Fotó: Getty Images/Frazer Harrison)