Instahíradónkban ma is összefoglaljuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Nádai Anikó kihasználta az alkalmat, amíg egyedül lehetett a fürdőszobában, és egy vadító sminket készített magának.

„Miközben a vőlegényem épp nézi a darts VB döntőjét, a gyerekek alszanak, pihenésképp anyuka kicsit szexizik a tükör előtt" – írta bejegyzésében a műsorvezető.

  • Orosz Barbara egy gyerekkori emlékéről mesélt a követőinek, amikor 18 éves korában a párizsi Louvre-ban járt. A műsorvezető ismét elutazott a szerelem városába, de ez alkalommal a vőlegényével.
  • Keleti Andrea szilveszter napján úgy döntött, nem fog éjjel azon aggódni, mennyire nehéz taxit fogni, inkább biciklire pattant.

„Kihasználtuk a jóidőt, így nem lesz gond a hazaúttal. Tavaly nem volt taxi. Idén kit érdekel? Teljen jól az éjszaka!!"– írta a táncos.

  • Curtis mindig is büszkén mutatta meg hároméves kisfiát a követőinek. A zenész legutóbbi bejegyzésében humorosan arról panaszkodott, hogy fia mennyivel stílusosabban néz ki, mint ő.

„Amikor azt hiszed menő rapsztár vagy, de jön a fiad és 100-szor menőbb 3 és félévesen" – írta bejegyzésében a zenész.

  • Blake Lively negyedik közös gyermekét várja Ryan Reynoldsal. A színésznő a terhessége alatt is igyekszik odafigyelni az alakjára, azonban a rajongók már hozzászokhattak a házaspár egyedi humorához. Legutóbb Lively a személyi edzőjével osztott meg egy közös fotót, amelyhez odaírta: bár egy ideje már együtt edzenek, valamit rosszul csinálhatnak, hiszen a pocakja egyre csak növekszik.
  • Istenes László már 2000 óta él boldog házasságban második feleségével, Istenes Katalinnal. A műsorvezető mindig is óvta magánéletét a nyilvánosságtól, de újév alkalmával kivételt tett és feleségével együtt jelentkezett be az Instagram-oldalán.

(Borítókép: Istenes László. Fotó: Kaszás Tamás/Index)