Mikor lemondott arról, hogy párt találhat magának, pont akkor esett szerelembe Mester Tamás. Az Altass el! című dal előadója egy nála 20 évvel fiatalabb hölgy mellett találta meg a boldogságot.

Az énekes-dalszerző, akinek eddig nem volt nagy szerencséje a szerelemben, már a követői előtt sem titkolja, ki rabolta el a szívét: a 32 éves festőművésszel, Nagy Boglárkával alkot egy párt.

„Amikor már elfogadtam, hogy nekem a remetelét van megírva... akkor jött Ő” – vallotta be követőinek Mester, aki magánéletét mindig is féltve őrizte.

 Mint azt korábban elárulta, csak nagyon nehezen esik szerelembe.

„Valamiért az a kép él rólam, hogy nagy csajozós vagyok, de ez nem így van. Nyitott vagyok arra, hogy ismerkedjek, de

nagyon nehezen leszek szerelmes.

Most valahogy mégis azt érzem, az idén erre az érzésre megvan az esély. (...) Ez egy nagyon nagy kérdés, hogy család vagy függetlenség. Lehet, hogy ezt a két dolgot meg lehet egyszerre teremteni. Akkor érdemes családot alapítani, ha az ember még szabadabbnak érzi magát együtt, mint külön. Egyelőre nincs bennem késztetés, hogy továbbörökítsem a génjeimet, de ha megtalálom a nőt, aki a gyermekeim anyja lehet, akkor lehet, hogy másképp fogom már gondolni. Szerintem jó apa leszek, annak ellenére, hogy egyelőre nem tervezem” – mondta korábban a Blikknek a Megasztár korábbi ítésze.

Mester 2021-ben – Friderikusz Sándor – műsorában azt is elárulta, miért tűnt el tíz évre.

(Borítókép: Mester Tamás. Fotó: YouTube)