A modell a Westtel kapcsolatos intim kérdésekre is őszintén felelt.

Kanye Westnek igazán nehezére esett hivatalosan is elválni egykori feleségétől, Kim Kardashiantől. Noha azóta már többszőr is új kapcsolatba kezdett a rapper, sosem tagadta, hogy bármikor visszaköltözne Kardashianhez, ha az üzletasszony erre kérné. Julia Fox is egyike volt azoknak a fiatal modelleknek, akikkel West a magánéleti zűrjei után vigasztalódott.

A színésznőként is tevékenykedő Fox azután szerzett magának igazán nagy hírnevet, hogy kapcsolatba került Westtel, ám szerelmük nem tartott sokáig, ugyanis körülbelül egy év után szakítottak. A modell azóta is számos rádiós és televíziós műsorban szerepel. Legutóbb Andy Cohen beszélgetős műsorában volt vendég. A műsor során Fox arról beszélt, hogy a Westtel való párkapcsolata rendkívül felszínes volt. Olyannyira, hogy véleménye szerint a rapper máig szinte alig ismeri őt.

Azt hiszem, még a teljes nevemet sem tudja, vagy bármi mást rólam

– mondta Fox.

Később arról faggatták a modellt, hogy mikor beszélt utoljára Westtel, illetve a rapper egykori feleségével, Kim Kardashiannal. Fox elárulta, hogy míg a rapperrel már hosszú ideje nem beszéltek, Kardashiannal már találkozott a szakítás óta.

(Borítókép: Kanye West. Fotó: Getty images)