A színész láthatóan mindig számíthat családja támogatására.

Austin Butler nemrég részt vett az idei Palm Springs-i Nemzetközi Filmfesztivál díjátadó gáláján. A 31 éves színész ismét egyedül jelent meg az eseményen, ugyanis állítólag jó ideje szingli, azonban Vanessa Hudgens-sal bekövetkezett szakítása óta féltve őrzi magánéletét a nyilvánosság elől. Az eseményen mégis elárulta, hogy kivel szándékozik majd megjelenni a 2023-as Golden Globe díjátadón.

A nővérem kísér majd el

mondta Butler idősebb testvéréről Ashley Butlerről. Bár megjegyezte, "nehéz" döntés volt kiválasztani, hogy ki csatlakozzon hozzá a nagy estén, Butler hozzátette, hogy Ashley az egyetlen nővére, úgyhogy jó lesz vele tölteni az időt

Butler és nővére szoros kapcsolatban állnak egymással, és a színész még a múlt havi Saturday Night Live műsorvezetői debütálása során is szánt neki egy sort, miközben Ashley a stúdión belüli közönségből nézte előadását.

Butlert jelölték a legjobb színész, dráma kategóriában Elvis-szerepéért a Golden Globe-on. A kategóriában négy másik színésszel áll szemben, köztük Brendan Fraserrel, Hugh Jackmannel, Bill Nighy-al és Jeremy Pope-al. A 80. Golden Globe díjátadó ünnepséget január 10-én, kedden 20 órakor élőben közvetítik.

(Borítókép: Austin Butler. Fotó: Getty Images)