A legtöbb esetben – nem meglepő módon – egy film forgatásán jöttek össze a színészek.

Tom Holland és Zendaya

Zendaya és Tom Holland 2016-ban találkoztak a Pókember: Hazatérés című film forgatásán. Hivatalosan végül 2021 nyarán derült ki, hogy egy párt alkotnak, ám a különböző sajtóorgánumok már jóval ezelőtt rendszeresen találgatták, hogy a szuperhősfilm szerelmesei vajon a való életben is egymásra találtak-e.

Harrison Ford és Carrie Fisher

Bizony-bizony a két, azóta legendássá vált karakter megformálója egy nagyon rövid ideig  a hírek szerint három hónapig  egy párt alkottak. Ezt tudva már nem is annyira meglepő, hogy mennyire jó volt köztük a kémia a Star Wars: A birodalom visszavág című film forgatása alatt. A románcot 40 évig titokban tartották, azonban Fisher még halála előtt kitálalt a rövid életű szerelmükről. 

Ryan Gosling és Eva Mendes

Gosling 2011 óta él együtt Eva Mendesszel, akitől 2014-ben első gyermeke is megszületett. A kislány az Esmeralda Amada nevet kapta. Családjuk 2016-ban bővült újra: második kislányukat Amada Lee-nek nevezték el. Érdekesség, hogy noha már régen eljegyezték egymást, a mai napig nem házasodtak össze.

Rami Malek és Lucy Boynton 

A Bohém Rapszódia című film Freddie Mercury életét mutatja be, beleértve a Mary Austinnal való kapcsolatát is. A főszerepeket Rami Malek és Lucy Boynton alakították. A két színész valóban szerelmes volt egymásba, a forgatás ideje alatt kezdtek randizni. Ez valószínűleg sokat segített nekik, hogy valósághűen tudják vászonra vinni az érzelmeiket.

Kit Harington és Rose Leslie

Rose Leslie és Kit Harington a Trónok harca forgatásán ismerkedtek meg, 2018-ban pedig össze is házasodtak. Ygritte (Leslie) karakterét később a negyedik évadban kiírták a sorozatból, de addigra már menthetetlenül egymásba szerettek partnerével. A színész szerint egyébként a romantikus forgatási helyszínek sokat segítettek abban, hogy valami lángra lobbanjon kettejük között. A Trónok harca egyik legforróbb jelenete is hozzájuk kapcsolódik, amikor egy barlangban láthatjuk őket szerelmeskedni. 

Angelina Jolie és Brad Pitt

Az utóbbi időben leginkább viharos válásukkal kerültek a közvélemény középpontjába, ám ne feledjük: korábban igazi hollywoodi álompárként emlegették őket. Annak idején hatalmas port kavart szerelmük, ami a Mr. és Mrs. című film munkálatai során bontakozott ki. A sztárpár eleinte sok támadást is kapott, mivel Pitt akkor még Jennifer Aniston férje volt. Érzelmeik és az eltelt idő azonban később őket igazolta: 6 gyermeket neveltek közösen és 12 évig voltak együtt. Angelina Jolie 2016-ban nyújtotta be a válókeresetet. 

(Borítókép: Tom Holland és Zendaya. Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/Getty)