Hollywood legjavából válogatott az ifjú színésznő.

Az Emily Párizsban című sorozat első epizódjait 2020 végén mutatta be az egyik legismertebb streaming-szolgáltató. Egyből hatalmas sikernek örvendett a nézők körében, amit jól mutat, hogy nemrég már a harmadik évad debütált.

A rajongók nagy figyelemmel követik, hogyan alakul Emily szerelmi élete Párizsban, de valójában a karaktert megformáló színésznő, Lily Collins is jócskán merített a jóból korábban: nem egy hollywoodi szívtörővel randizgatott a házassága előtt.

Riley Harper

Harper A pap – Háború a vámpírok ellen című amerikai akció-horrorban kaszkadőrként dolgozott, Collins pedig Lucy Paca karakterét alakította. Kettejük között a film forgatása során szövődött szerelem, kapcsolatuk 2009 augusztusától 2010 szeptemberéig tartott.

Taylor Lautner

2011-ben Taylor Lautner főszerepet kapott az Elhurcolva című filmben. A színész oldalán az akkor még csak 22 éves Lily Collins alakította a bajba jutott fiatal lányt. A páros nemcsak a filmvásznon, de a való életben is összemelegedett, azonban románcuk nem tartott tovább pár hónapnál és még a premier előtt szakítottak.

Jamie Campbell Bower

Campbellel igazán viharos kapcsolatot tudhat maga mögött a színésznő. Ők is egy közös film munkálatai, A végzet ereklyéi – Csontváros című alkotás forgatásai során találtak egymásra 2012-ben. Először pár évig voltak együtt, mígnem szétmentek, innentől pedig kezdetét vették a folyamatos egymásra találások és szakítások.

Thomas Cocquerel

Amikor 2014-ben éppen külön utakon jártak Campbellel, Collins újra egy kollégájára, Thomas Cocquerelra vetett szemet. A színésznő az Instagram-oldalán tette hivatalossá a kapcsolatukat egy közös fotó posztolásával. Az ausztrál színésszel való pár hónapos románcáról igen keveset lehetett tudni, ugyanis a színésznő akkoriban féltve óvta a magánéletét a nyilvánosságtól.

Zac Efron

A színésznő ismét egy Campbellel való szünet ideje alatt jött össze Efronnal. A párost 2012-ben boronálta össze a sajtó, amikor kéz a kézben látogattak el Disneylandbe. Bár 2013-ban szétmentek, továbbra is jó barátok maradtak. Hat évvel később együtt is dolgoztak az Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány című filmben, amely a hírhedt amerikai sorozatgyilkos, az 1989. január 24-én kivégzett Ted Bundy életét és ámokfutásait mutatja be. A rajongók is láthatták, hogy a két színész között teljesen felhőtlen a viszony.

Chris Evans

A mára 41 éves amerikai színésszel a 2015-ös Oscar-gála utáni Vanity Fair afterpartin ismerkedett meg Collins. Kapcsolatuk csak rövid fellángolásnak nevezhető, hiszen mindössze egy hónapig tartott.

Charlie McDowell

A színésznő szívét végül az amerikai filmrendező és forgatókönyvíró, Charlie McDowell rabolta el. 2021 óta élnek boldog házasságban, mindennapjaikat egy közös kiskutya boldogítja. Collins ugyanakkor korábban elárulta: valamikor a jövőben szívesen nézne anyai örömök elé.

(Borítókép: Lily Collins. Fotó: Getty Images)