A szörnyű fájdalom sem tartotta vissza az influenszert attól, hogy folytassa a sportot.

Hódi Pamela egy ideje Ausztriában síel, beszámolói szerint pedig már többször el is esett. Az influenszer elárulta, hogy közel öt éve űzte utoljára ezt a sportot, így nem csoda, hogy egy kicsit kijött a gyakorlatból. Az izgalmas utazásról több fotót és videót is megosztott az Instagram-oldalán.

Többször estem el, az egyik nagyon durva volt, a combom roppant módon bedagadt. Szörnyen fájt, de visszamentem a pályára.

Tudtam, hogy megint rá fogok esni, de teljesen mindegy, ez a síeléssel jár. Soha nem felejtem el, amikor gyerekkoromban leestem a lóról, ugyanez történt, azonnal visszaültem" – kezdte a Borsnak Hódi Pamela. Az édesanya mindig is szerette a kihívásokat, ugrott már ki helikopterből és kipróbálta a bungee jumpingot is. Azt mondta, már nagyon vágyott az adrenalinra, nem kevésbé a gyönyörű tájra. Hozzátette: teljesen más érzés a gyerekeivel síelni, hiszen önmaga mellett rájuk is nagyon kell figyelnie.

„Nem vagyok az az extrém paramami, de mindent lepergetek magam előtt sajnos. Úristen, mi lesz, hogyha nem veszi be a kanyart, és ott a szakadék? Vagy ha valaki nekimegy hátulról? Ügyes Nati is, de kellett egy nap, hogy átvegyük az alapokat, felmértem, mit tud. Szüksége volt arra, hogy előhozzuk a kis emlékeit. Egész nap a pályán vagyunk egyébként, annak ellenére, hogy elképesztően fúj a szél, kevés az ember, több pályát is lezártak az extrém időjárás miatt. A barátnőm nagyon sok mindenben tud segíteni" – mondta az influenszer.

(Borítókép: Hódi Pamela. Fotó: Velvet)