Lakatos Levente podcastjének vendége volt Zámbó Krisztián, melyben azt is elárulta, kinek volt viszonya az apjával.

Az énekes azt állítja, hogy Zámbó Jimmy együtt volt Gregor Bernadettel, azt viszont nem tartja valósnak, hogy édesapja és Háfra Mari között nagy szerelem lett volna.

„Ez nem volt kérdés, én tudom. A Gregor Bernadettről beszélünk, nekik volt viszonyuk. Ő tagadja ezt a dolgot, de én a saját szememmel láttam, hogy egyszer a Gregor Bernadettel együtt volt apu” – jelentette ki Lakatos Levente műsorában az énekes, aki azt is elárulta: édesapja nem titkolta előtte a barátnőit. Háfra Mariról így nyilatkozott.

Valami volt apuban, ami az édesanyámat is megfogta. Már bőven 60 fölött van, de soha nem tudta túltenni magát apun. (...) A barátnői közül ismertem Háfra Marit, az ő viszonyuk a 90-es évek elejéig tarthatott. Én voltam is nála, egy nagyon kedves, tündérszép hölgynek tartottam, de apu nem igazán jelent meg mindenhol vele. Lángoló, nagy szerelemnek volt emlegetve, de én nem tudom, mikor volt az. Ha édesapám nagy szerelemben lett volna, akkor együtt lettek volna sokáig. Az Edit volt neki az egyik élete szerelme, ez tény, meg édesanyám. Tőlük is van baba..." – tette hozzá az énekes.

(Ripost)

(Borítókép: Zámbó Krisztián Fotó: Papajcsik Péter/Index)