A sztárséf őszintén elárulta az is, hogy diszlexiával küzd.

Rácz Jenő számtalan kérdésre válaszolt az RTL interjújának keretein belül. A sztárséf több személyes dolgot is elmondott önmagáról, többek közt, hogy diszlexiás ezért nem is szokott könyvet olvasni. Illetve, hogyha a főzési karrier helyet egy másik foglalkozást kellene választania, minden bizonnyal a divatszakmában próbálná ki magát, mint divattervező.

Arra a kérdésre, hogy mi az a dolog, amit leginkább megváltoztatna önmagán a következő választ adta:

Szívesen lennék magasabb egy tíz centivel, illetve empatikusabb, türelmesebb.

Rácz bevallása szerint több hírességgel is szívesen találkozta, közülük pedig Cristiano Ronaldoval ragadna bent egy liftben és beszélgetne el vele egy pár órát, ugyanis a focista rendkívül inspirálja őt. Barack Odamaval pedig bármikor leülne egy közös vacsorára. Bár a sztárséf igazán széles tudással rendelkezik a gasztronómia terén, mégis az az étel, amit mindennap képes lenne elfogyasztani az az egyik magyar kuriózum, a gulyásleves.

Az édesapa már korábban is többször hangoztatta, hogy milyen fontos számára a családja. Ha újra élhetne egy pillanatot az életéből, biztosan az esküvője napját választaná. Az a személy, aki pedig a legnagyobb hatással volt rá az életében az édesapja.

(Borítókép: Rácz Jenő Fotó: RTL sajtóklub)