Ebben a hírösszefoglalóban olvashat még: Stana Alexandra tizenhárom idegösszeroppanással jellemezte a kapcsolatát, Caramel felesége megmutatta közös kisfiúkat, Dudás Mikiék pontot tettek a találgatások végére, Schumacher Vanda pedig nem akar lemondani az utazásairól.

Caramel

Az énekes felesége, Molnár Szilágyi Szilvi tavaly ősszel adott életet második gyermeküknek. A fiatal anyuka kislánya, Szofi érkezése után megtapasztalhatja, milyen egy kisfiúval is. Az édesanya gyakran oszt meg különféle tartalmakat a közösségi oldalán, de eddig csak hátulról mutatta meg a pici Miront. Ezúttal viszont egy olyan teljes alakos fotót készített róla, amelyet fel is töltött a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetébe.

Dudás Miki

Az egykori sportoló és kedvese, Szigligeti Ivett már korábban is beszámoltak arrók, hogy kapcsolatuk második közös gyermekük születése után veszélybe került. A páros állítja, hogy minden szerelmespár életében vannak hullámvölgyek, de Dudás továbbre is részt vesz gyerekeit életében.

Miután Szigligeti korábban egy takarítós videót tett közzé sokan elkezdték repesgetni, hogy talán párja már elköltözött otthontól, mivel nem vették észre a férfi holmijait. Később a kétgyermekes édesanya eloszlatta a kételyeket, ugyanis elárulta, hol él most Dudás, szúrta ki a Blikk.

Miki itthon van, velünk él, a ruhái is itt vannak, sőt, a paplanból sem véletlen van kettő a hálóban...

– szögezte le Ivett, majd később egy szerelmes felvételt is közzétett, amelyen fogják egymás kezét.

Schumacher Vanda

A fiatal műsorvezető az rtl.hu villámkérdéseire válaszolt, az interjú keretein belül pedig elárulta, hogy szerinte a klímaváltozás elleni küzdelem legjobb módja nem a radikális életmódváltás, hanem meg kell találni a módját, hogy minden átálljon környezettudatosra.

„Mert például a fast fashion jobban gyilkolja a Földet, mint a repülőgépek, tehát ha tenni akarnék a klímaváltozás ellen, akkor nem az évi két-három utazásomról kéne lemondanom, hanem a shoppingolásról, és a plázákat előbb kéne bezáratni, mint a reptereket, autógyárakat" – fogalmazott.

Stana Alexandra

A táncosnő egy éve alkot egy pár Meggyes Dáviddal. A szerelmesek egymásra találása nagy port kavart, hiszen Meggyes Horváth Grétát hagyta el, Stana pedig alig fél évvel korábban mondta ki a boldogító igent Köcse Györgynek. Az évfordulójuk kapcsán a táncosnő egy szerelmes üzenetet fogalmazott párjának, amelyben elárulta, hogy eddig hányszor vesztek össze és azt is, hogy tizenhárom idegösszeroppanással lett gazdagabb az elmúlt évben.

Egy év alatt: 0 elfelejtett kávé+reggeli üzenet, 0 szökési kísérlet, 0 tányértörés, 0 elmismásolt jóéjt puszi, 0 elfelejtett ígéret, 13 idegösszeomlás,

szabad éneklés, kilenc hangos szóváltás, 19 teljesített táncóra, legalább 50 gól (de ki számolja) 4 sírás, végtelen nevetés, négy évadnyi Netflix, megannyi Noir, 100, 100, 100 szeretet. Ez vagy Te. Ezek vagyunk mi. Az ellenpólusok. Köszönöm, hogy vagy" – írta az Instagramon megosztott közös emlékeikhez Stana.

Gáspár Laci

Az énekes nyolc év után tér vissza a TV2 képernyőjére. Az előzetesből kiderül, hogy az X-Faktor mentora kisfiával együtt fog feltűnni a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban. Gáspár még tavaly elárulta, hogy a két csatorna korrekt módon, egymás között lebeszélte a szereplést, tehát az énekes az RTL engedélyével vett részt a forgatáson. Gáspár Lacit legutóbb 2015-ben láthattuk a csatornán, amikor megnyerte a Sztárban Sztár 3. évadát, azután igazolt át a konkurenciához.

(Borítókép: Gáspár Laci. Fotó: RTL sajtóklub)