Egy másfél héttel ezelőtti gálaesten lépett először a vörös szőnyegre mostani párjával Luke Evans. A 43 éves walesi színész, akit legtöbben minden bizonnyal A szépség és a szörnyeteg élőszereplős változatából ismernek, nem riadt vissza attól sem, hogy nyilvánosan fejezze ki a 32 éves spanyol grafikus, Fran Tomas iránti szeretetét.

Hasonlóképpen történt ez a minap is, amikor a lesifotósok kiszúrták őket. Evans és Tomas Miamiban töltötte a vasárnapot: strandoltak és napoztak, s bár nem kézen fogva sétáltak vissza a partról, többen utánuk kapták a fejüket, olyan gyengédek voltak egymással.

A The Sun című brit napilap szerint több mint másfél éve alkotnak egy párt. 

Nagyon erős a kapcsolatuk, szépen bontakozik ki a szerelmük. Közben a legnagyobb titokban igyekeznek bejárni a világot. Hasonló a gondolkodásmódjuk és a humoruk is, jól kiegészítik egymást” – súgta meg egyik közeli ismerősük korábban a lapnak.

Úgy tudni, Tomas grafikus tervezőként végzett. Jelenleg egy ingatlanvállalat projektmenedzsereként ténykedik, de van tapasztalata belsőépítészként is.

Evans egyébként egyre jobban vágyik a családalapításra.

„Sokszor gondoltam már arra, hogy ideje lenne családot alapítani, és ahogy öregszem, egyre nagyobb bennem a késztetés. Nem szeretnék öreg apuka lenni, de mindenképp meg szeretném tapasztalni, milyen szülőnek lenni” – nyilatkozta korábban a hollywoodi filmcsillag.

(The Teal Mango)

(Borítókép: Luke Evans. Fotó: Getty Images/Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)