Mai Instahíradónkban is összefoglaljuk, mit osztottak meg magukról a hazai és külföldi hírességek.

Mihalik Enikő például ruha nélkül pózolt. Miközben a modell bőrápolási szokásait mutatta be a követőinek, jól látszik, hogy anyaszült meztelenül tartózkodik lakásának fürdőszobájában.

Emily Ratajkowski ezekkel a képekkel szeretné reklámozni a saját fürdőruhamárkáját a nyilvánosságnak. Ha esetleg nem tudta volna, Ratajkowski amellett, hogy modellkedik, és néha színésznő is, egy fürdőruhamárkát is alapított még 2017-ben, amely az Inamorata nevet viseli.

Rita Ora, aki víz mellett élvezte az ünnepi szezont, a bikinis képek helyett most egy különleges szettet mutatott be a követőinek: egy hasított bőr felsőt, mely nem sokat takar.

Bridgerton című sorozat sztárja, a 34 éves Jonathan Bailey ezzel a bejegyzéssel vágott neki a 2023-as évnek. A színész követőit imádták a posztot, mely a Maldív-szigeteken készült.

A műsorvezető, fitness influenszer, Budavári Fülöp ezen poszt mellett feltette a kérdést, kire hasonlít jobban: Gomez Addams vagy Johnny Depp?

Ön szerint?

Nébald Olivér, vagy ahogy a legtöbben ismerik, az Éjjel-Nappal Budapest Rolandja az utóbbi időben egyre több főzős videót tesz közzé az Instagram-oldalán. Így készül például a házi gnocchi krémes paradicsomszósszal:

ByeAlex az utolsó, aki a képen egy törülköző elefánttal beszélget.

 (Borítókép: Jonathan Bailey Fotó: Jacopo Raule/Getty Images)