Rajongói szinte nekiestek az énekesnőnek a kommentszekcióban.

Tóth Vera jelenleg a Dominikai Köztársaságban nyaral párjával, Pauli Zoltánnal. Az énekesnő több fotót és egy rövid videót is megosztott a követőivel a kiruccanásról. Egyik legújabb bejegyzésében humorosan jegyzi meg egy pohár itallal a kezében, hogy éppen befizették a számláikat.

Félreértés ne essék, most fizettük be az E.ON-t. Muszáj volt erre inni egyet

– írta Tóth a bejegyzéshez, amelyet ide kattintva tud megtekinteni.

A rajongók rendkívül felháborodtak a bejegyzésen, ugyanis sokan polgárpukkasztásnak, illetve az átlagos fizetésből gazdálkodó emberek hergelésének vélték a kiírást. Az énekesnő később tisztázta a helyzetet és egy hozzászólásban elárulta, hogy nem rossz szándék vezérelte, csupán humorosan akart felfogni egy számára is igazán fájdalmas kiadást.

„Nem szerencsés másfél millió forintot kifizetni az E.ON-nak úgy, hogy a november és a december nem a borvidék szezonja turizmus szempontjából, és minden alapjáraton megy a házban. Na igen, csak ugye én megtehetem, hogy nyaraljak, ezért nem emelhetek szót ennek. Mit képzelek én. Értem. Csak viccesen próbáltam..." – írta Tóth.

A követők azt is sérelmezték, hogy az énekesnő fotóján egy jól ismert luxusmárka táskája látható. Tóthnak erre a reakcióra is volt egy-két szava, ami után a rajongók már nem tudtak mibe belekötni.

Ja, hogy látszik a táskám. Ezeréves, szívesen nekiadom bárkinek. Akkor maradjunk a szánsájn mindenrendben fotóknál... ok

– zárta a vitát az énekesnő.

(Borítókép: Tóth Vera. Fotó: RTL sajtóklub)