Hírösszefoglalónkban még: Vasvári Vivient eljegyezték, Szigligeti Ivett és Dudás Miki a kapcsolatukról vallott.

Berki Mazsi

Az influenszer nemrég osztotta meg, hogy kislányával, Emmával elutaztak külföldre kipihenni az év fáradalmait. A Bors azóta kiderítette, hogy Berki Krisztián özvegye Zanzibáron nyaral a kislányával, sőt újdonsült párja is elkísérte őket. A napilap szerkesztőségébe a frissen átadott, ötcsillagos luxushotelből, az Emeraldból érkeztek képek a hírességről és útitársairól. Ebben a szállodában a legolcsóbb szoba 170 ezer Ft/éjszaka. 

„Még együtt vannak, de tény, hogy nagyon viharos a kapcsolatuk, tele van hullámvölgyekkel. Sokat vitatkoznak, többször is szóba került közöttük a szakítás, de végül mindig elsimították a vitákat. Bizonyára nem tesz jót a kapcsolatnak, hogy két külön városban élnek, és az egyéb elfoglaltságaik miatt alig tudnak találkozni. Mazsi nem ragaszkodik annyira Zoltánhoz, mint ő hozzá” – mesélte korábban a Blikknek egy ismerős Berki Renáta új kapcsolatáról.

Tóth Vera

Az énekesnő évekig küzdött súlyfeleslegével, de miután teljes életmódváltásba kezdett, majd 2016-ban gyomorszűkítő műtéten is átesett, rengeteg súlyfeleslegtől szabadult meg. Tóth nemrég az Instagram-oldalán tett közzé egy vallomást, amelyhez egy dominikai konditeremben készült fotót csatolt. 

„Pár hónapja már megint nagyon rosszul éreztem magam a bőrömben. A 2021-es kovidom óta 2022 őszéig nemigen foglalkoztam magammal oly mértékben, mint előtte. Bejött a sok munka, a rendszertelenség, egészségügyileg sem voltam jól, hisz kétszer is elkaptam a vírust. Rosszul álltak a csillagok.

Egyik napról a másikra novemberben úgy döntöttem, elég! Megszállt valami, és újra nekiálltam figyelni mindenre”

– írta az énekesnő az Instagram-oldalán.

Vasvári Vivien

Az influenszer a Szegedi Fecsóval való szakítása óta nem igazán teregeti ki a magánéletét, ám nemrég akkorát lépett a kapcsolata, hogy örömében kénytelen volt beszámolni: eljegyezték. Vasvári már több mint három éve van együtt immár vőlegényével, Zsigmonddal. A rajongók az utóbbi időben egy gyűrűt véltek felfedezni a Feleségek luxuskivitelben korábbi szereplőjének kezén, ezért egyből beindultak a találgatások, ezért Vasvári tiszta vizet öntött a pohárba:

„Régóta nem nyilatkozom a magánéletemről, de most szeretnék egy kis betekintést engedi a párkapcsolatomba. A mai világban sokszor ami nehézkes, kihívásokkal teli, azt eldobjuk magunktól, mely hibákba az elmúlt években mi is beleestünk a párommal, Zsigmonddal. Igazából soha nem engedtük el egymás kezét és az elmúlt évben sokat tettünk azért, hogy ma nagy örömmel megoszthassam veletek, hogy

3 év után úgy döntöttünk, hogy véglegesen összekötjük az életünket. A hír igaz, IGENT mondtam!”

– fogalmazott Vivien az Instagram-oldalán.

 Szigligeti Ivett és Dudás Miki

Az elmúlt időszakban többször is felmerült, hogy a korábban az RTL Nyerő Páros című műsorában is megmutatkozó sztárpár szakított egymással, ám ezeket a híreket Szigligeti cáfolta. Az édesanya tiszta vizet öntött a pohárba, mondván, együtt élnek a kedvesével, akivel szeretik egymást – számolt be a Blikk. Először az volt gyanús a rajongóknak, hogy az édesanya egyedül szokta tolni a babakocsit, majd a férfi holmik hiánya a lakásban szúrt szemet a követőknek. 

Csak hogy eloszlassam a kételyeket, és megnyugtassak mindenkit, semmilyen pletyka nem igaz. Miki itthon van, velünk él, a ruhái is itt vannak, sőt, a paplanból sem véletlen van kettő a hálóban

– hangsúlyozta ki az RTL Reggeliben, ahol bővebben is beszélt a kapcsolatukról.

„Semmi komoly dologról nincs szó. Év vége volt, kicsit besokalltunk, ott van a két gyerek, nyilván vannak konfliktusok, de megerősítem, hogy velünk lakik Miki, és nem is költözött el. Együtt vagyunk, szeretjük egymást. Otthon él. Ezt meg tudom erősíteni” 

(Borítókép: Berki Mazsi. Fotó: TV2)