Intim környezetben, zuhany alatt énekelve örökítette meg magát Miley Cyrus. Az énekesnő ezzel a felvétellel promózza legújabb kislemezét.

Bevéste magát a zenetörténelembe Miley Cyrus, amikor 2013 augusztusában egy világot hökkentett meg az MTV VMA díjátadó megnyitóján produkált fellépésével. Akkor már sejteni lehetett, hogy a Hannah Montana-imidzstől egy végletekig eltérő stílusban fog előadni, ugyanis már 2013 nyarán kijött a We Can't Stop című számának videóklipje, amelyben örök időkre levetkőzte magáról a kedves, két különböző életet élő gimis lány karakterét. Ezt követte a még nagyobbat szóló Wrecking Ball című dal kisfilmje, amelyben anyaszült meztelenül himbálózott egy bontógolyón. Botrányai sorra követték egymást, a legdurvább kritikákat azután kapta, hogy elkezdett marihuánát szívni fellépései közben a színpadon.

Cyrus magánélete is viharosan alakult: több férfi oldalán is megfordult, volt házas és nővel is próbált kapcsolatot kialakítani az évek során. Különböző dalaival ugyanakkor sorra bebizonyította, hogy sokszínű tehetség. Nem olyan régen egy új kislemezzel, a Flowers (Virágok) című alkotással rukkolt elő, amelyet nem akárhogyan reklámoz:

a promóvideóban meztelenül énekel a zuhany alatt.

A 30 éves énekesnő a közösségi oldalára töltötte fel a videót, amelyet már most több millióan láttak és igencsak pozitív visszhangot váltott ki a rajongóknál. A kislemez január 13-án jelenik meg.

A Promotions.hu emlékeztet, hogy Miley Cyrus korábban felkerült a Time magazin „100 legbefolyásosabb ember a világon" listájára, 2008-ban pedig a Forbes magazin „100 leggazdagabb híressége” közé, miután elérte a 25 millió dolláros bevételt, ami mai árfolyamon 9 milliárd 248 millió 725 ezer forint. Az énekesnő teljes vagyonát 160 millió dollárra, vagyis 59 milliárd 207 millió forintra becsülik.

(Borítókép: Miley Cyrus. Fotó: Getty Images)