Bár a közösségi oldalán igen aktív, jó ideje féltve őrzi magánéletét és a szerelméről sem nyilatkozik Vasvári Vivien, azt azonban nem akarta elhallgatni, hogy néhány napja új szintre lépett kapcsolata párjával, Bodnár Zsigmonddal. A Feleségek luxuskivitelben című reality korábbi meghatározó szereplője menyasszony lett.

Az üzletember a lánykérést egy különleges utazásra időzítette: a kétgyermekes modell-üzletasszonnyal az egzotikus Bali szigetén búcsúztatták az óévet. A szakértő szerint a férfi nem fukarkodott: egy kisebb lakás árát költhette a jegygyűrűre.

„A gyémántok értékét az úgynevezett 4c határozza meg: 1. Colour, azaz a szín, 2. Clarity, azaz a tisztaság, 3. Cut, azaz a csiszolás 4. Carat, azaz a karát súly. Ebben az ékszerben 2,5-3 karátos Baguette kő van, amennyiben jó és szép a minősége, akkor ez

súrolhatja a 15-20 millió forintos árkategóriát”

– árulta el a Ripost megkeresésére egy ismert, budapesti ékszerész, aki a neve elhallgatását kérte.

A kétgyermekes édesanya egyébként az alábbi sorokkal tudatta, hogy eljegyezte a szerelme: 

„Régóta nem nyilatkozom a magánéletemről, de most szeretnék egy kis betekintést engedi a párkapcsolatomba. A mai világban sokszor ami nehézkes, kihívásokkal teli, azt eldobjuk magunktól, mely hibákba az elmúlt években mi is beleestünk a párommal, Zsigmonddal. Igazából soha nem engedtük el egymás kezét és az elmúlt évben sokat tettünk azért, hogy ma nagy örömmel megoszthassam veletek, hogy 3 év után úgy döntöttünk, hogy véglegesen összekötjük az èletünket. A hír igaz, IGENT mondtam!” – újságolta el Vasvári Vivien, aki korábban azt is elárulta, hogyan ismerkedett meg szerelmével. Mint kiderült, 2019. december 6-án találkoztak. Vasvári a barátnőivel lazított, a férfi pedig egy pasikból álló társasággal bulizott. Még aznap elkezdtek beszélgetni, abba sem akarták hagyni.

„Hamarosan úgy éreztem, hogy jött valaki, aki az első nap megfogta a kezem, aztán a következő napon teljesítette az elvárásaimat, ami nekem egy komoly szerelemhez kell” – mesélte a Story magazinnak a modell-üzletasszony, aki három éve alkot egy párt az üzletemberrel. Kapcsolatukban voltak hullámvölgyek, néhányszor külön is mentek, ám végül mindig visszataláltak egymáshoz. A férfi egyébként három évvel idősebb Vasvárinál, s neki is van egy gyermeke.

„Családapa, egy küzdelmes válás közepén van, de a legfontosabb, hogy úriember, bújós, aki nem fél kimutatni az érzelmeit, legyen szó bármiről” – mondta korábban Vasvári.

Ön megkérné a párja kezét egy ilyen drága ékszerrel?

(Borítókép: Vasvári Vivien. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)