A keramikus szerint a csatornát minősíti, ami történt.

A korábban Viszkisként elhíresült bankrabló az utóbbi időben több tévéműsorban is együttműködött a TV2-vel. Ambrus szerepelt többek között a Kasza Tibi által vezetett Szerencsekerék című műsor csütörtök esti adásában is, amelyre közösségi oldalán több ízben felhívta a figyelmet. 

Szintén a közösségi oldalán, pontosabban az Instagramon tette közzé azt is, hogy kislányával, Annával szerepelni fog az Ördög Nóra által vezetett, Vigyázat, gyerekkel vagyok! című showműsorban, ahol a sztárok és gyermekeik egymás ellen mérettetik meg magukat. Ambrus a műsor tervezett adásnapján be is harangozta a követőinek a dolgot, ez a felvétel azonban végül nem került adásba. 

A keramikus kissé kikelt magából az Instagram-oldalán és a következőket írta:

„Nemrég kaptam a hírt, hogy műsorváltozás lesz ma este és nem adják le azt a műsort, ahol Annával szerepelek...mert állítólag két egymás után szereplő műsorban nem vehetek részt.

Elnézést kérek mindenkitől, kivéve a tv2-től, ez engem is hidegzuhanyként ért és nem engem minősít”

– írta Ambrus.

Egyelőre a TV2 nem nyilatkozott a témában, de Ambrus akár bajba is kerülhet, ha olyan információkat osztott meg, amelyeket a szerződése alapján nem szabadott volna. 

Éppen ebben az adásban szerepel Kulcsár Edina és kisfia, Medox is. Az egykori szépségkirálynő, aki a harmadik gyermekét hordja a szíve alatt, ekképpen tájékoztatta rajongóit a műsorváltozásról:

„Tegnap kaptunk egy e-mailt, amiben az állt, hogy valami miatt az adás, amiben szerepeltünk, mégsem ma lesz látható a tévében. Mi is vártuk, mert a gyerekek nagyon szerették volna visszanézni, de gondolom hamarosan kapok infót arról, hogy mikor lesz a mai nap helyett látható” – tudatta a 24 órán át elérhető Instagram-történetében a vállalkozó.

 (Borítókép: Ambrus Attila. Fotó: TV2)