A színésznő Emily Ratajkowski podcastműsorában mesélt arról, hogy a karriere elején felnőttfilmekben is szerepelt. Azt is megosztotta, hogy ezekkel a filmekkel körülbelül mennyit keresett.

A 25 éves Cherry akkor hagyott fel a felnőttfilmezéssel, amikor megkapta Faye szerepét az Eufóriában. Azt állítja, hogy nem bánta meg ezt a döntését, de azt sem tagadja, hogy kifejezetten büszke a sorozatot megelőző sikereire.

A híresség azt is megosztotta a nyilvánossággal, hogy a szexuális élete egyáltalán nem olyan, mint amilyennek őt a pornóban megismerhették.

Bár sokan azt gondolják, hogy az ebben a műfajban dolgozó hölgyek és urak jól keresnek, Cherry szerint ez nincs így, ő például kifejezetten kevesli azokat az összegeket, amiket kapott.

Most egy nap alatt annyit keresek, amennyit a pornóval egy év alatt

– mondta a műsorban. Az Eufória rajongók örülhetnek, ugyanis Faye a 3. évadban is visszatér.

Van, aki a színészetből vált

A Varázslók a Waverly helyből színésze, Dan Benson a sorozat összes évadában szerepelt, de nem tartozott az állandó főszereplők közé. Benson nemrég a TikTok-oldalán jelentette be, hogy készített egy OnlyFans-profilt, ahol a meztelen képeit és videóit árulja a rajongóknak. 

(New York Post)

(Borítókép: Chloe Cherry Fotó: Rodin Eckenroth/WireImage)