Olvassa el mai is reggeli hírösszefoglalónkat.
  • Fodor Zsóka aggódik, mit tartogat számára az új esztendő. Úgy érzi, munka nélkül nem tudna élni.

„Bevallom, kicsit pesszimista vagyok a 2023-as évvel kapcsolatban, de próbálom a fényt látni. A nehéz gazdasági helyzet miatt rengeteg művelődési ház kénytelen volt bezárni, s bár nekem márciusig le vannak kötve az előadásaim, félek, hogy romlani fognak a körülmények. De ne legyen igazam! Szeretnék még sokáig dolgozni, színpadon állni, hiszen erről szól az életem. Nem is tudom, mit csinálnék, ha nem ezt„ – mesélte a Ripostnak Zsóka, aki hozzátette: ő maga is igyekszik spórolni, és kevesebbet költeni a luxusra.

  • Kollányi Zsuzsi 2023-tól belevág az életmódváltásba, melynek a mozgás is szerves része lesz.

„Az idei évem legfontosabb fogadalma: arra jöttem rá, persze, ez közhelyes, de minden közhely igaz, hogy ha nem szereted önmagadat, akkor másokat sem tudsz annyira. Ha nem adsz magadnak, másoknak sem tudsz. Nekem ez kihívást jelent, hogy rendszeresen adjak magamnak szeretetet, legyen az edzés, vagy az, hogy elolvasok egy jó könyvet. Most oda figyelek arra, hogy a gyermekeim ne egy össze aszott, béna anyát lássanak otthon, hanem azt lássák, hogy anya önmagának is ad” – mesélte a Mokkában az énekesnő, melyet az nlc.hu szemlézett.

  • A Gáspár család tagjai 2005-től kezdve a mai napig rendszeresen szerepelnek tévés műsorokban. A Győzike Show által egykor nap mint nap követhették a nézők, hogyan éli az életét Győző, Bea, Evelin és Virág. A Romantic frontembere nemrég Bochkor Gábor reggeli rádióműsorában beszélt arról, hogy az adásokban látható viták és szóváltások többsége nem volt valóságos, sőt, igencsak megrendezettek voltak.

„Most már ki lehet mondani, sosem volt valós konfliktus. 2005-ben kezdtünk, elárulom ennyi év után – mert a titoktartási szerződésem is letelt –, hogy egyetlen egy adás volt komoly, amikor a kutya elpusztult” – mesélte az énekes, aki azt is elárulta, hogy a feleségével sosem akartak elválni egymástól, hiába tűnt úgy a műsorban.

„Amikor eldöntöttük Beával, hogy elválunk, már tudta, hogy felfűzzük arra, hogy egy esküvő lesz a vége” – tette hozzá Gáspár Győző, melyet a Blikk szemlézett. A reggeli műsor ide kattintva hallgatható vissza.

  • A Barátok közt egykori Berényi Zsuzsája, vagyis Csomor Csilla nem akármilyen hírt jelentett be az Instagram-oldalán: tanár lett. „Művészet és Oktatás/Art and Education. Igeeen! A régi álmom megvalósult„ – írta a bejegyzésében a színésznő.

(Borítókép: Gáspár Győző Fotó: Kaszás Tamás/Index)