Európai koncertturnéra indul január végén Michael Bublé. A kanadai származású énekes összesen 39 országba látogat el a kontinensen, a sorban Magyarország a nyolcadik.

„And in this crazy life, and through these crazy times, it's you, it's you, you make me sing. You're every line, you're every word, you're everything" – szól Michael Bublé egyik ikonikus, Everything című dala, amely mellett olyan klasszikusokat is feldolgozott a főként romantikus dzsessz dalokban utazó kanadai sztár, mint Little Willie John 1956-ban megjelent Fever című száma, vagy Cy Grant 1964-es Feeling Good című dala.

A többszörös Grammy- és Juno-díjas művész örökzöld slágerekként terjedő remekeit idén a magyar közönség is hallhatja, az énekes ugyanis egész estés koncertet ad február 8-án a budapesti MVM Dome csarnokban. Az esemény apropóján kíváncsiak voltunk, vajon mennyit változott 10 év alatt a nők egyik kedvenc sármőrje, a 2012-es és '22-es fotókat vizslatva pedig leesett az állunk: Michael Bublé szinte egy napot sem öregedett:

Az énekes európai turnéjának első, január 27-ei állomása Lisszabonban, a következő Madridban, Barcelónában, Milánóban, majd Bécsben lesz, onnan érkezik Budapestre február 8-án. A jelenleg még elérhető jegyek 32 ezer 100 forinttól 74 ezer 100 forintig, összesen hat féle ülő- vagy állóhely szerint kaphatók a hivatalos értékesítő oldalon.

Felfelé ívelő karrier

Michael Bublét 23 évvel ezelőtt, az akkori kanadai miniszterelnök, Brian Mulroney lányának, Caroline-nak az esküvőjén fedezték fel. Mulroney-nak annyira tetszett az énekes előadása, hogy bemutatta őt a világhírű zenésznek, David Fosternek, akinek kapcsolatain keresztül egyenes út vezetett Bublé első lemezszerződéséhez. Ebből született 2003-as, saját nevével fémjelzett albuma, amelyet Kanadában, az Egyesült Államokban, Ausztráliában és Nagy-Britanniában is beválasztottak a top 10 zenei album közé. Bublé nemcsak a karrierben, hanem a magánéletben is sikeresnek mondhatja magát: feleségével, az énekesnő és modell Luisana Lopilatóval 2008-ban ismerkedett meg a Buenos Aires-i koncertjét követő afterpartin. A történet pikantériája, hogy Lopilato először melegnek vélte az énekest, végül igaz szerelem lett az övék. Az évek során három gyönyörű gyermekük született. 

(Borítókép: Michael Bublé. Fotó: Getty Images)