A kommentelők szerint az énekesnő igencsak kikerekedett az utóbbi időben. A híresség nem hagyta szó nélkül a támadásokat, videóban reagált.

Selena Gomez egy fekete estélyiben, a kishúga társaságában jelent meg a 2023-as Golden Globe-gálán. A kommentelők a családi közös fotók helyett az énekesnő ruhaméreteit mustrálták, melyekről megjegyzéseket is tettek a közösségi oldalain. A sztár végül egy TikTok-videóban reagált a kommentekre: „Most egy kicsit nagyobb lettem, mert jól éreztem magam az ünnepek alatt. Nem igaz?” – kérdezte a felvételen kishúgát, a 9 éves Gracie-t, aki helyeslően felelt.

@popnewsdaily She was also streaming Taylor and miley in the car 😭 #selenagomez #bodyshaming #bodypositivity #mileycyrus #taylorswift ♬ original sound - PopNewsDaily

Gomez korábban már több interjúban is leszögezte, hogy azt eszik, amit csak akar, mert abszolút nem érdekli a súlya. A 30 éves Golden Globe-jelölt színésznő egyébként az utóbbi időben a The Chainsmokers egyik tagjával, Andrew Taggarttal találkozgat, melyet nem titkolnak a nyilvánosság előtt.

 (EOnline)

(Borítókép: Selena Gomez Fotó: Jon Kopaloff/Getty Images)