A hét utolsó hírösszefoglalójában még: kaszinózni látták a Fekete vonat munkásszállón nyomorgó sztárját, régi barátai vallottak arról, hogy milyen is volt Andy Vajna, Zámbó Krisztián szerint apja a valóságban nem úgy viselkedett, mint a sorozatban, Csonka András elutazott.

Fehér Tibor, azaz Beat

Egyes források szerint a Fekete vonat tagja, Beat nemcsak, hogy munkásszállón éli a mindennapjait, de legutóbb egy ismert kaszinóban látták őt játszani. A Blikk egyik olvasója állítja, hogy a zenész súlyos összeget bukott a szerencsejáték során.

Azt maga Beat is beismerte korábban, hogy súlyos anyagi gondokkal küzd, ugyanis csúszik a lakbérével és a veszteségesre sikerült Aréna-koncert miatt is súlyos mínuszban van anyagilag, azt azonban tagadta, hogy megfordult volna a kaszinóban.

Andy Vajna

Négy éve már, hogy Andy Vajna elhunyt, de barátai és kollégái azóta is melegséggel gondolnak vissza rá. A Hollywoodban is jól ismert producer egykori jóbarátja, Piroch Gábor mesélt pár szóban Vajnáról a Blikknek.

„2000-ben megkaptam a különleges személy státuszt, így már huzamosabb időt tartózkodhattam kint. Andy azonnal befogadott, az otthonában éltem egészen 2007-ig, közben a zöldkártyát is megszereztem. Beleláttam a mindennapjaiba, Dobó Kata is ott élt velünk. Használhattam az összes luxusautóját, és részt vettem a partikon is. Igazi nagyvilági életet folytatott, gyakori vendég volt nála Madonna, Arnold Schwarzengger, Antonio Banderas és Sylvester Stallone is, akinek még a gyerekével is játszottam" – mesélte a kaszkadőr, aki Magyarországon is rendszeres vendég volt a Vajna-házban.

Szintén egykori jóbarátja, Dudás Viktor filmszakértő árulta el, hogy sokan féltették a producert a Vajna Tímeával való szerelemtől, illetve az itthon folytatott politikai szerepvállalása miatt is.

„Sokan próbálták őt figyelmeztetni vagy óva inteni bizonyos dolgoktól, de ő soha nem volt hajlandó feláldozni a saját boldogságát semmiért vagy senkiért. Egyik fülén bement, a másikon meg ki. Olyan ember volt, aki ment a maga feje után, mondhatott bárki bármit" – mesélte Dudás.

Zámbó Krisztián

Igazán megosztóra sikerült A Király című 10 részes sorozat, amely Zámbó Jimmy életét dolgozza fel. Fia, Zámbó Krisztián több édesapjával közös személyes emléket is megosztott, illetve azt is elárulta, hogy hogyan vélekedik a sorozatról.

„A rendező, Kovács Dániel kiváló munkát végzett. A filmben sok a fikció, de ezzel mindannyian tisztában voltunk. Ez kell a népnek, hogy lássanak tragédiát, drámát, őrültségeket. Amit viszont kiemelnék, hogy – a látottakkal ellentétben – édesapám sokkal karizmatikusabb, sokkal sármosabb és kulturáltabb ember volt. Kicsit prosztónak van beállítva, de valójában nem volt ilyen. Sokkal jobban öltözködött, és nem ivott annyit. Megválogatta az emberek társaságát, és nem beszélt ilyen csúnyán. Nekem a 7. rész tetszett a legjobban, ami az apa-fia kapcsolatot mutatja be, sírtam is rajta. Büszke vagyok arra, hogy édesapámról egy minőségi sorozat készült" – fejtette ki a véleményét a Blikknek.

Csonka András

A színész egy időre eltűnt a közösségi oldaláról, amit furcsálltak is a követői, ugyanis Csonka előszeretettel látja el őket rendszeresen új tartalmakkal. Mint nemrég kiderült, a színész elhagyta az országot és Dohára utazott. Csonka egy katari luxushajóról jelentkezett be és megmutatta, hogy lecsúszott egy 11 emelet magas, kanyargós csúszdán.

„B*sszátok meg, most boldogok vagytok?" – tette fel a kérdést a kihívás teljesítése után.

Kovács Áron

A műsorvezető ezúttal játékosként szerepelt Kasza Tibi Szerencsekerék című műsorában. Kovács a játék során egy pikáns történetet mesélt el, amely során elbukott egy fogadást.

„Ez egy fogadás volt, amit elvesztettem. Egy játékban láttam a megfejtést, hogy mit kell neki tudnia, és azt mondtam: >>Figyelj, ha ezt tudod, akkor én holnap meztelenül motorozom a Margitszigeten<

(Borítókép: Kovács Áron. Fotó: MTI)