Legújabb Instahíradónkban összefoglaljuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Köllő Babett keményen dolgozik azért, hogy megőrizhesse karcsú alakját. A műsorvezetőként is tevékenykedő színésznő legutóbb edzés közben posztolt egy fotót az Instagram-oldalára.
  • Horváth Éva elárulta, hogy valójában utál diétázni, mivel a napi egy doboz csokikrémről nem tud lemondani. Állítása szerint az astanga jógával tartja magát formában, tavasszal pedig saját jógatábort indít Balin.
  • Ariana Grande rajongói egy ideje folyton azzal a kérdéssel bombázzák az énekesnőt, hogy mikor adja ki legújabb dalát. Hogy kicsit csillapítsa a kedélyeket, nemrég egy rövid éneklős videót töltött fel az oldalára.
  • Követői egytől egyig csodálják Rúzsa Magdi rátermettségét az anyaság terén, hiszen nem könnyű az élet három ikerrel. Az énekesnő legújabb bejegyzésében azt a pillanatot mutatta meg, amikor gyermekei elé tette a vacsorát.

A mai nap margójára...Komolyan kell venni a főzést! A zsűri nem viccel!

  • Király Linda nosztalgikus hangulatban volt és egy közel tizenhét évvel ezelőtti fotót tett közzé az Instagram-oldalán.

„Mit küldtek nekem ma? 6000 éve a Grammy-díjátadón a The Game-el. Egy lemezcégnél voltunk jó pár évig Amerikában" – írta Király, akit rajongói arról is faggattak, miért költözött haza Magyarországra. Az énekesnő elárulta: itt együtt lehet a családjával és neki csak ez számít.

  • Selena Gomez egy rövid bejelentkezésben mutatta meg, hogy jelenleg a Gyilkos a házban című amerikai krimisorozat harmadik évadát forgatja. A stábhoz két új színész is csatlakozik majd, Paul Rudd és Meryl Streep.
  • Hiába javasolt szigorú ágynyugalmat az orvosa, úgy tűnik, Rácz Jenő hajthatatlan volt és meglátogatta az éttermét. A sztárséf egy Instagram-bejegyzésben mutatta meg, hogy egyelőre csak mankók segítségével képes járni.

A türelem nem az erősségem. Muszáj volt benéznem a srácokhoz. Már csak pár nap és visszatérek

– írta Rácz.

(Borítókép: Rácz Jenő. Fotó: RTL sajtóklub)