Az énekesnőt sokan kritizálják az anyasághoz való hozzáállása miatt.

A világhírű énekesnő a napokban tette közzé a hírt, miszerint 2023 nyarán világkörüli turnéra indul. Számos amerikai nagyváros mellett több európai országba is ellátogat majd, mint például Milánó, Párizs, Köln vagy Berlin. A 64 éves Madonna negyvenéves zenei pályája megkoronázásának szánja The Celebration Tour nevű körutazást.

A popdíva mostanra számos interjút adott a témában, ám az egyik beszélgetés során néhány magánéleti gondját is megosztotta a Vanity Fair februárban megjelenő számában. Madonna főként az anyaság során megélt lelki vívódásairól beszélt.

Az Grammy-díjas énekesnőnek jelenleg hat gyermeke van: sajátjai a 26 éves Lourdes Leon és a 22 éves Rocco Ritchie. A 17 éves David Banda Mwale Ciccone Ritchie-t, a 16 éves Mercy James-t és a 10 éves ikreket, Stella és Estere Cicconét pedig Malawiból fogadta örökbe.

Madonnát szinte egész eddigi karrierje során kritizálták nem szokványos viselkedése miatt, sokak szerint ugyanis nem a korához és egy anyához méltóan éli az életét, rossz példáz mutatva gyermekeinek. Az énekesnő azonban nem törődik a negatív véleményekkel: szerinte sehol sincs kőbe vésve, hogy mit szabad és mit nem szabad tennie egy édesanyának, vagy egy idősebb nőnek.

„A mai napig nehezemre esik megérteni, hogy mit jelent anyának lenni és tenni a dolgom. A gyereknevelés egy művészet, és senki nem ad hozzá útmutatót, teljesen mindegy, hogy ki vagy. A saját hibáidból kell tanulnod és ez a folyamat igen hosszú időt igényel. Nem beszélve arról, hogy mennyire fárasztó, hiszen a szülőség során nincsen szabadnap” – nyilatkozta az énekesnő, aki bevallása szerint sosem erőltetett rá semmilyen foglalkozást vagy hobbit a gyermekeire, de igyekezett minél több lehetőséget megmutatni neki, hogy meg tudják találni azt, ami igazán boldoggá teszi őket.

„Soha nem biztattam Lolát (Lourdes-t – a szerk.), hogy zenéljen, ahogy Roccót sem, hogy fessen. De mindig törekedtem rá, hogy megismerjék a különböző művészeti ágakat, és nagyon boldog vagyok, hogy megtalálták a módját, hogy kifejezzék önmagukat. Nagyon tisztelem és csodálom őket ezért" – árulta el Madonna.

(PageSix)

(Borítókép: Madonna. Fotó: Getty Images)