Saját kastélybirtokán, január 22-én vasárnap temették el Lisa Marie Presley-t, Elvis Presley egyetlen gyermekét.

Néhai fia, Benjamin Keough és édesapja, az örök rocklegenda Elvis Presley mellett helyezték örök nyugalomra vasárnap Lisa Marie Presley-t a Tennessee állambeli Graceland-kastély birtokán. A temetésen jelent voltak többek között a dalszerző-énekesnő gyermekei, a volt férje, Michael Lockwood, valamint édesanyja, Priscilla Presley, aki egy érzelmes beszéddel búcsúzott el lányától. A beszéd egy részében az unokái sorait olvasta fel a jelenlévőknek.

"Fel fogok olvasni valamit, amit az unokám írt mindannyiuknak, és ez mindent elmond. >>Fogalmam sincs, hogyan fogalmazhatnám meg szavakkal, hogy milyen is az én anyukám. Az igazság az, hogy túlságosan is sok szóval tudnám leírni. Lisa Marie Presley ikon, példakép, szuperhős volt sok ember számára szerte a világon, de számomra ő volt az én ikonom, az én példaképem, az én szuperhősöm<<"  – idézte az édesanya szavait a People cikke nyomán a Blikk.hu .

Mint arról korábban a Velvet is beszámolt, Lisa Marie Presley január 12-én halt meg, miután egy Los Angeles-i kórházba szállították szívmegállás miatt, és bár az orvosok erejükön felül próbáltak küzdeni az életéért, végül nem sikerült megmenteniük. Elvis Presley lánya 54 éves volt.

(Borítókép: Lisa Marie Presley. Fotó: Shutterstock)