A színész az otthonából jelentkezett be, ahol már javában tart a rehabilitációja.

A Marvel-filmekben és -sorozatokban szereplő, kétszeres Oscar-jelölt színész újév napján szenvedett hókotróbalesetet. Miután beesett a 6 és féltonnás lánctalpas hókotró alá, Renner napokig kritikus állapotban volt, a menedzsere elmondása alapján tompa mellkasi traumát, valamint ortopédiai sérüléseket szenvedett. Egy friss Instagram-posztjából kiderül, hogy már az otthonában lábadozik, és fizikoterápiás kezelést kap.

„Az újévi fogadalmaim ebben az évben megváltoztak. Miután ez a több mint 30 törött csont meggyógyul, megerősödik, a családdal és a barátokkal való szeretet és kötődés még jobban elmélyül majd” – írta Jeremy Renner a bejegyzéshez, melyhez többek között Heidi Klum, Gwen Stefani és Chris Hemsworth is hozzászólt, az üzenetekben pedig támogatásukat fejezték ki a híresség felé.

Hangfelvétel készült a balesetről

A TMZ nyilvánosságra hozott egy hangfelvételt, melyen a Bosszúállók 52 éves sztárja fájdalmában nyöszörög a háttérben, miközben egy szomszéd segítségért könyörög a segélyhívó diszpécserének. A felvétel meghallgatását csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk! 

(People)

(Borítókép: Jeremy Renner forgatás közben Fotó: Gotham/GC Images)