Medence és combnyaktájéki zúzódásokat szenvedett egy esés következtében Molnár György Elefánt, az Omega együttes gitárosa. A zenészt kórházba szállították, jelenleg otthonában lábadozik.

Molnár György Elefántra egy ideje rájár a rúd: tavaly daganatos betegség miatt operálták, nemrég pedig ismét kórházba került. Mint azt a TV2 Mokka című reggeli beszélgetős műsorában elárulta: az esős időben elcsúszott odakint, és csúnyán az oldalára esett.

„Azért bizalomgerjesztő a hangom, mert kinéztem az ablakon és nem az a csúnya esős, csúszós idő van, amiben sikerült elesnem” – kezdte a műsorvezetőknek a gitáros. „Elkövettem azt a butaságot, hogy papucsban kimentem. Elcsúsztam és hát nagyon csúnyán a jobb oldalamra estem, a jobb csípőmre. Nagyon megijedtem, hogy darabokba vagyok" – emlékezett vissza Molnár György, aki az esést követően a saját lábán ment be a házba, ám azután már felkelni sem tudott. A felesége riasztotta a mentőket, akik azonnal kórházba szállították. Az ott készült röntgenfelvételekből kiderült, hogy semmilye sem tört el, ugyanakkor medence és combnyaktájéki zúzódásokat szenvedett. Míg fel nem épül, járókeret segítségével közlekedik.

Napról napra javul a helyzet, de azért ez egy lassú, barátságtalan folyamat

– zárta gondolatait Molnár György Elefánt.

(Borítókép: Molnár György Elefánt. Fotó: Barakonyi Szabolcs/Index)