Először a 2001-ben indult Ocean's trilógiában szerepeltek együtt, utoljára pedig a 2008-as Égő bizonyíték című alkotásban láthatták a nézők egymásnak vállvetve Brad Pittet és George Clooney-t. Tizenöt évvel később most újra együtt forgat a két színész az Apple TV+-ra készülő Wolves című sorozatban

Jó ideje az a pletyka járja, hogy Brad Pitt végleg visszavonul a színészettől, ám úgy tűnik, végső nyugdíjazása még várat magára: január 24-én a fotósok New York Harlem negyedében kapták lencsevégre, oldalán George Clooney-val, akivel közösen szerepel majd az Apple TV+ Wolves, vagyis Farkasok című sorozatában. Hogy a széria mikor debütál, egyelőre nem tudni, a munkáltak mindenesetre már megkezdődtek.

A két színész éppen a sorozat egyes jeleneteit forgatta a behavazott New York utcáin.

Brad Pitt egyébként tegnap tudta meg azt, hogy az itthon 2023. január 19-én bemutatott Babylon című filmjéért nem jelölték őt Legjobb férfi mellékszereplő kategóriában az idei Oscarra annak ellenére, hogy a pár hete lezajlott Golden Globe-gálán még az esélyesek táborát erősítette. Magát a filmet ugyanakkor így is két különböző díjra jelölték, a Legjobb jelmez és a Legjobb díszlet kategóriákban.

(inStyle)

(Borítókép: Brad Pitt és George Clooney. Fotó: Getty Images)