Mai hírösszefoglalónkban még: Keresztes Ildikót nagyon megrázta egykori mentoráltjának halálhíre, Stohl András a nagyszülőségről vallott, Oláh Gergő féltve óvja gyermekeit a közösségi médiától, L.L. Juniorék lemondták a válási tárgyalást.

Keresztes Ildikó

Korábban már a Velvet is beszámolt arról, hogy tragikus hirtelenséggel elhunyt az X-Faktor korábbi versenyzője, Kovács László. A férfi egykori mentorát, Keresztes Ildikó sokkolta a hír.

„Évente legalább egyszer beszéltünk arról, ki hogy van. Nagyon szorgalmas volt és segítőkész, jól lehetett vele együtt dolgozni, noha elég félelmetes külsővel és fellépéssel rendelkezett. Vidám, élettel teli manus volt, aki engem is ki tudott rángatni a mélypontjaimról, ha éppen voltak" – mondta elérzékenyülve Keresztes a Blikknek.

Stohl András

A színész mindössze 56 esztendősen nézhet először nagyszülői örömök elé, ugyanis lánya, Luca várnadós. Bár egyelőre sem a híradós, sem pedig Stohl András nem szeretett volna további részleteket megosztani a terheséggel kapcsolatban, a színész korábban már elárulta a Blikknek, hogy milyen nagypapa szeretne lenni.

Furcsa belegondolni. Nem tudom még elképzelni, milyen nagypapa leszek. A gyerekeimmel nagyon szoros, baráti viszonyban vagyok, gondolom és remélem, hogy majd az unokával is sikerül egy ilyen érzelmekkel teli, szoros köteléket kialakítanom

– mondta Stohl.

Oláh Gergő

A közismerten keresztény értékeket valló énekes, Olah Gergő egyfajta misszióba kezdett a közösségi felületein. Egy könyv ihlette erre őt, melyre most bukkant rá. Az X-Faktor korábbi győztese úgy érzi, hogy az élet egyfajta harctérré változott és ez a harc főként a közösségi oldalakon zajlik.

„A két kiskamasz gyermekemet nem tudom hermetikusan elzárni a mocsoktól, de el tudom nekik mondani, hogyan tartsák távol magukat ezektől. Szülőként nagyon határozottnak, tudatosnak kell lenni és aki ezt elmulasztja, belehajszolja a gyermekeit a gonosz markába és nem feltétlenül csak képletesen mondom ezt.

Én például egyelőre nem engedem nekik, hogy regisztráljanak a Facebookra, az Instagramra, vagy éppen a TikTok-ra.

Elmagyaráztam nekik, hogy 11-12 évesen még túl fiatalok ahhoz, hogy bizonyos, elkerülhetetlen tartalmakat a helyükön kezeljenek. Persze nincs teljes kontroll, hiszen a gyerekeket néha hagyni kell „elesni”, hogy megtanuljanak fölállni, de tudják, hogy én, mi, ott vagyunk és velünk mindenről tudnak beszélni. Sajnos egy sok szempontból mocskos, fertőzött, csaló és szexualizált világban élünk és ha nem beszélünk erről a gyermekeinkkel, mindez bedarálja őket. Felnőttként talán lesznek sikereik és pénzük, de lelkileg halottak lesznek és hogy ezt megakadályozzuk, az ami felelősségünk és feladatunk" – jelentette ki az énekes.

L.L. Junior

Az énekes és felesége a mai napon tárgyalt volna a bíróságon közös kislányuk felügyeleti jogáról és a közel 300 milliós vagyonuk elosztásáról. Azonban a Blikk értesülései szerint a házaspár ismeretlen okok miatt lemondta a mai időpontot, így a bíróság elnapolta az ügyet.

Pásztor Anna

Az énekesnő életében nemcsak egy, de rögtön három apa is szerepet játszott. Ugyanis nevelőapjától kapta a családnevét, miközben Bereményi Gézát, a Kossuth-díjas írót, filmrendezőt hitte az apjának.

Majd tizenhat éves korában tudta meg, hogy életét egy harmadik férfinak köszönheti, mivel akkor mondta el neki ezt a hírt az édesanyja. Amikor pedig az énekesnő nagyobbik gyermekével lett várandós rájött, hogy itt az ideje kideríteni az igazságot.

Amikor megcsináltattam ezt a DNS-tesztet, kiderült, hogy nem Bereményi, hanem 99,9 százalékban Cseppentő Attila

– árulta elő a Blikknek az énekesnő, aki azóta annyira jóban van a vér szerinti családjával, hogy dolgoznak is együtt.

(Borítókép: Pásztor Anna. Fotó: Velvet)