Mai hírösszefoglalónkban még: Dobos Evelin Nádai Anikó exébe szeretett bele, Joshi Bharat keresi az igazit, Delhusa Gjon tandemugrás közben venné el 44 évvel fiatalabb szerelmét, Polgár Tündéék otthonát megtépázta a vihar, Zalatnay Sarolta majdnem elvesztette szeretett lovát.

Dobos Evelin

A Keresztanyu színésznője már közel egy hónapja alkot együtt Nádai Anikó egykori párjával, Kovács Dániel Richarddal. A párnak igen komolyak a szándékai, ugyanis már az összeköltözés is szóba került.

Rám írt a közösségi oldalon, elkezdtünk beszélgetni, majd nagyjából egy hónap elteltével találkoztunk. Nagyon szimpatikus volt, hogy ilyen kitartó, és nem rontott ajtóstul a házba. Dani tényleg egy igazi úriember

– mesélte a Story magazinnak a színésznő, hogyan ismerkedett meg az RTL főrendezőjével.

A 30 éves színésznő a párja és Nádai Anikó közös kisfiával is azonnal megtalálta a közös hangot. “Bár picit izgultam, hogy mit szól hozzám Patrik, de legbelül éreztem, hogy nagyon jól kijövünk majd. (...) Öt perc után úgy beszélgettünk, játszottunk, mintha mindig is ismertük volna egymást” – vallotta be Dobos Evelin.

Joshi Bharat

Az egykori műsorvezető és volt felesége, Szabó Csilla válásuk ellenére is igyekszik jó kapcsolatot ápolni egymással, már csak közös lányuk érdekében is. Joshi nem adta fel, hogy megtalálja az új szerelmét. A Story magazin szerint többen látták női társaságban egy otthonához közeli kávézóban.

Delhusa Gjon

Kapcsolatuk elején sokan nem nézték jó szemmel, hogy az énekes egy 44 évvel fiatalabb nőt jegyzett el. Ám a szerelmeseket ez nem tántorította el és Gjon megosztotta néhány elképzelését az esküvővel kapcsolatban.

Vannak ilyen elképzeléseink, hogy tandemugrás közben esküdnénk meg, vagy vágtázás közben adna bennünket össze egy pap, de az is felmerült bennünk, hogy a víz alatt, avagy a jubileumi koncertünkön házasodnánk össze

– avatta be a részletekbe a Hot! magazint.

Polgár Tünde

A Feleségek luxuskivitelben című műsorban megismert Polgár Tünde állítása szerint nyakig ül a munkában. Az üzletasszony arról mesélt, hogy floridai otthonukat csúnyán megtépázta a vihar és most a szokásos ingatlanos munkái mellett a renoválás is megterheli őt.

„A munkák bosszantóan lassan haladnak. Az iparosok elfoglaltak, nincs kerítésünk és a cserepeket is ki kell cserélni a háztetőn, a biztosítóval azonban még hosszadalmas a procedúra, nem is látom át egyelőre, hogy emiatt meddig leszünk Floridában, valószínűleg elhúzódik az itt tartózkodásunk. Egy biztos, addig még ráveszem Árpit egy következő hajóútra is, de ezúttal a télbe megyünk, mert szeretném, ha felfedeznénk Alaszkát.” – árulta el Polgár a Story magazinnak.

Zalatnay Sarolta

Az énekesnő úgy érzi, csoda történt vele, ugyanis imádott lova felépült. Zalatnay egy éjszakán át sétált lova mellett, miután Manócska összeesett és kiderült, kólikás lett, ami sajnos a legtöbb esetben a lovaknál halálos kimenetelű. Ez az emésztőszervi tünetegyüttes vezetett például a magyar csodalóként emlegetett Overdose 2015-ös kimúlásához.

Az ő korában szinte a nullával egyenlő az esélye, hogy túléli. Az orvos egyébként azt mondta, hogy feltehetően az időjárás-változás okozhatta nála a bajt. Minden esetre ilyenkor mozgatni kell, ami nem könnyű, hiszen komoly fájdalmai voltak szegénynek

– magyarázta az énekesnő.

Manócska 2007-ben került Zalatnayhoz, aki konkrétan a vágóhídról mentette meg az állatot. Az énekesnőhöz azóta rendkívül hozzánőt az állat és a házától öt percre lévő lovardában az elmúlt 16 évben mindennap meglátogatta. Szerencsére Manócska már jobban van és úgy tűnik, fel fog épülni.

„Szerencsére ez és a gyors orvosi segítség megtette a hatását. Már sokkal jobban van, bár a végletekig ki van merülve. Már eszik és a fájdalmai is megszűntek. Ki merem jelenteni, hogy csoda történt!" – tette hozzá a Borsnak.

Széphalmi Juliska

Széphalmi Juliskára hosszú hónapok után ismét rátalált a szerelem. Január elején obszcén módon megrongálták a táncosnő és egy barátja – aki nála aludt – kocsiját. Most kiderült, az illető – aki a táncosnőnél töltötte az éjszakát – Széphalmi újdonsült párja volt.

“Egyelőre úgy tűnik, hozzám kapcsolható magánéleti bosszúról lehet szó, amit nem nagyon tudok hova tenni, hisz tavaly április óta nem volt kapcsolatom. Ez egy nagyon friss kapcsolat, ezért nem szeretnék sok mindent elárulni róla. (...) Még nagyon az elején tart a kapcsolatunk, így a kilétéről és arról, hol ismerkedtünk meg, korai lenne beszélnem. Különösen a történtek után” – fejtette ki a táncművész a Story magazinnak.

(Borítókép: Széphalmi Juliska. Fotó: RTL sajtóklub)