Csütörtöki Instahíradónkban is összefoglaljuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Kim Kardashian egy igazi luxuspartit szervezett kislánya, Chi ötödik születésnapja alkalmából. Az édesanya sosem fukarkodik az anyagiakkal, ha partikról van szó. A buli tematikája a Hello Kitty figura volt, helyet kaptak kisautók, egy ugráló vár, rengeteg rózsaszín lufi és temérdek sütemény. 
  • Dobó Ági legújabb posztjában elárulta, hogyan élte meg, hogy két kisfiúval áldotta meg a sors.

„>>Kellene Nektek egy kislány is, Ági!<< ...rendszeresen kapom meg hosszú évek óta Tőletek, Barátoktól, ismerősöktől, és tudom, hogy legtöbbször jóindulattal, de mégis volt idő, amikor sírtam e mondat láttán, hallatán, aztán volt idő, amikor rettenetesen felhúzott, manapság leginkább csak elengedem. 

Ráadásul idővel azt is felvállaltam, hogy amikor megtudtam, hogy a második gyermekünk is fiú lesz, csalódott voltam.

Sírtam is, nagyon, és mondhatni napokig gyászoltam az általam akkorra már szinte biztosnak hitteket, de azidőben igazából 1 ember kivételével senkinek nem is mertem erről az érzésemről beszélni, mert még a családom is helyretett, miszerint csak az számít, hogy egészséges legyen"  –  vallotta meg az édesanya.

  •  G.w.M. igyekezett elébe menni a kritikus kommenteknek legújabb fotója közzétételekor, így jól láthatóan feltüntette, hogy a képen viselt bundája műszőrből készült. 
  • Shakira új dala, amelyben több utalást is elrejtett exférje hűtlenségével kapcsolatban, óriási sikert aratott a világ számos pontján. A dal producerével nemrég tették hivatalosan is közzé, hogy a megtekintések száma meghaladta a 200 milliót. 
  • Visváder Tamásnak és Palácsik Lillának tavaly augusztusban született meg második gyermekük, Ábel. A kétgyermekes édesanya legutóbb kisebbik fiával posztolt egy közös fotót, amikor éppen fürdette őt. 
x
  • Véget ért Rácz Jenő kényszerpihenője és már vissza is tért a konyhába. 

Visszatértem erőben, egészségben

– írta Rácz legújabb bejegyzésében. 

  •  Voksán Virág közel 15 éves zenei karrierjét hagyta hátra, amikor édesanyává vált. Jelenleg két kisgyermekkel és öt kutyával teljes a családja. 

 (Borítókép: Voksán Virág. Fotó: Szocsi István/Velvet)