Továbbra sem csitul a Shakira kontra Piqué ügy. Erről a korábbi házasok gondoskodnak. A spanyol válogatott védő nemrég először posztolt 23 éves barátnőjével közös képet az Instagram-oldalán.

A sajtót csak nemrég járta körbe a hír, miszerint Shakira legutóbbi dalában volt férjének üzenget. Az ex azóta kapva-kapott az alkalmon és vissza is vágott az énekesnőnek, ugyanis szponzorként szerződött le azokkal a cégekkel, amelyeket a felesége említett az ominózus dalban.

Amióta megjelent a videoklip azóta a napnál is világosabb mindenkinek, hogy igazak voltak a korábbi pletykák, miszerint Piqué megcsalta feleségét és ez vezetett a szakításhoz. Egyes hírek szerint kissé burleszk módon egy lekváros üveg buktatta le a sztársportolót

Mindenesetre a Barcelona korábbi csapatkapitánya nem vesztegette az időt: rögtön felvállalta kapcsolatát egy 23 éves diáklánnyal, Clara Chia Martival, aki nem mellesleg a focista cégénél dolgozik PR-gyakornokként.

Nos Piqué és új kedvese továbbra sem rejtőzködik a nyilvánosság elől: az Instagramon is felvállalták szerelmüket, a futballista tegnap este először posztolt 12 évvel fiatalabb barátnőjéről.

 

Emlékezetes, hogy mindössze három hónappal a Shakirával való szakítás után, a sztárfocista már új kedvesével az oldalán jelent meg egy barátja esküvőjén. Az egykori focista mindezt annak ellenére tette, hogy a hírek szerint megállapodott exével, hogy új kapcsolatukat a szakításuk bejelentésétől egy évig titokban tartják.

A válás sem megy zökkenőmentesen közös gyermekeik felügyeleti jogán és a vagyonmegosztáson publikusan civakodtak egymással, ám ez mostanra elcsendesült és a hírek szerint megegyeztek. 

(Borítókép: Piqué. Fotó: Quality Sport Images/Getty)